Lifestyle / Ostalo

vikend susreti

U Đakovu se organiziraju druženja za mladiće koji razmišljaju postati svećenici

U Đakovu se organiziraju druženja za mladiće koji razmišljaju postati svećenici
Davor Javorović/PIXSELL

Susreti su namijenjeni i mladićima koji su na različite načine uključeni u život župe, pokazuju afinitet prema duhovnim stvarnostima te smatraju da bi im susreti ove vrste mogli biti od koristi u njihovom ljudskom i kršćanskom rastu

Bogoslovno sjemenište u Đakovu ovoga proljeća organizira tri vikend susreta za mladiće srednjoškolske dobi. Prvi susret će se održati od 1. do 3. ožujka (prijava do 28. veljače), a drugi od 17. do 19. svibnja (prijave do 15. svibnja 2024.)

Na prva dva susreta pozvani su mladići srednjoškolske dobi koji razmišljaju o duhovnom pozivu. Susreti su namijenjeni i mladićima koji su na različite načine uključeni u život župe, pokazuju afinitet prema duhovnim stvarnostima te smatraju da bi im susreti ove vrste mogli biti od koristi u njihovom ljudskom i kršćanskom rastu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treći vikend susret održat će se od 26. do 28. travnja (prijave do 24. travnja 2024.), te je on namijenjen  mladićima koji su ranijih godina sudjelovali na ovakvim susretima i razmišljaju o duhovnom pozivu.

Sva tri susreta započinju petkom u 17 sati, a završavaju nedjeljnim ručkom. Sudionici se prijavljuju svome župniku ili na e-mail adresu [email protected], objavio je Tiskovni ured.


Izdvojeno

Reci što misliš!