Lifestyle / Ostalo

što se sprema

Antonio je nogometni sudac, pomoćni radnik u građevini, ali i kuhar po zanimanju! Anu zbunio patlidžan, a Ivan je zadovoljan sastojcima domaćina

Antonio je nogometni sudac, pomoćni radnik u građevini, ali i kuhar po zanimanju! Anu zbunio patlidžan, a Ivan je zadovoljan sastojcima domaćina

Pomoćni radnik Antonio Nađ otvorit će drugi dan ovotjedne 'Večere za 5'. Njegovi sastojci svidjeli su se ekipi, a hoće li to biti dovoljno da ovaj nogometni sudac dođe do dovoljnih bodova, ostaje provjeriti od 17.45 sati na RTL-u!

Pomoćni radnik Antonio Nađ otvorit će drugi dan ovotjedne 'Večere za 5'. Iako je po zanimanju kuhar, Antonio radi u građevini. Obožava nogomet, a u kuhinji najčešće spravlja tjesteninu i ljubitelj je talijanske kuhinje. "Obitelj čine supruga i mala beba. Radim u građevini, dobar mi je posao, radim to već tri godine i snalazim se u tome", otkrio je Antonio. Za sebe će reći da je vesela, ali i nervozna osoba.

U 'Večeru za 5' odavno se želio prijaviti, no prava prilika ukazala se sada - tijekom bolovanja zbog njegove slomljene noge. "Nogomet igram od pete godine, većinom amaterski, a nedavno sam postao i nogometni sudac", dodao je Antonio. Uz nogomet, domaćinu je i kuhanje velika ljubav, a svoju večeru odlučio je spraviti od sastojaka kao što su pile, patlidžan, višnje, svježi sir, puding od vanilije, paprika i kulenova seka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Volim sve, nisam izbirljiv, jedino puru ne volim, sve drugo je ok, zadovoljan sam", otkrio je Ivan. "Volim patlidžan od svinjetine, ali ovaj - ne znam kako bih ga pripremala, nisam ih pripremala ni jela", dodala je Ana. Stjepan je zaključio da će uživati u večeri.

Hoće li Antonio večerom zabiti zgoditak, pogledajte u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.45 sati na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!