Lifestyle / Ostalo

Bogati program nakon Uskrsa

Uputite se u Portanovu jer sutra je Portastična srijeda, a započela je i rođendanska nagradna igra

Uputite se u Portanovu jer sutra je Portastična srijeda, a započela je i rođendanska nagradna igra

Osim rođendanske nagradne igre, u Portanovi su za svakoga pripremili ponešto tijekom rođendanskog vikenda od 19. do 21. travnja

Sutra, 3. travnja na rasporedu je Portastična srijeda! Nakon blagdanske kupovine poklona svojim najdražima – iskoristite Portastičnu srijedu i počastite sebe modnim novitetima!

(Pro)ljetne su temperature stigle, a iz izloga mame boje i trendy komadi, stoga je Portastična srijeda idealna prilika za obnovu garderobe. Najpovoljnija je kupovina u najavi! Sve popuste koji vas očekuju sutra pogledajte na web stranici Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A nakon uskršnjih blagdana slijedi rođendanska proslava Portanove! Vaš omiljeni trgovački centar s vama je dugih 13 godina, a ovu obljetnicu odlučili su obilježiti brojnim događanjima kroz cijeli travanj… Tako je danas započela nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje shopping u vrijednosti tri tisuće eura! Sve je što trebate učiniti obaviti kupovinu i na Info pultu preuzeti kupon (bez obzira na iznos kupovine), ispuniti ga i ubaciti u kutiju na Info pultu.

Osim rođendanske nagradne igre, u Portanovi su za svakoga pripremili ponešto tijekom rođendanskog vikenda od 19. do 21. travnja: shopping s popustima, Mirror Crew zabavni performans, Magic Show za djecu, 360 video booth za sve posjetitelje, kišu balona s nagradama, rođendansku tortu, šampanjac i još puuuno toga. Cijeli rođendanski program proučite na poveznici i spremni dočekajte slavlje!

A ukoliko Portanovu planirate posjetiti za vikend – imajte na umu kako trgovine u Portanovi ovu nedjelju, 7. travnja neće raditi. Drugi kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu.


Izdvojeno

Reci što misliš!