Lifestyle / Ostalo

član hvidra

Može li Miljenko pobijediti? Sprema ukusnu večeru s više vrsti ribe

Može li Miljenko pobijediti? Sprema ukusnu večeru s više vrsti ribe

U emisiju se prijavio jer mu se jako sviđa raznolikost koju prikazuje u pripravi jela širom Hrvatske

Umirovljeni časnik HV-a ugostit će protukandidate posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Hoće li Miljenko Kolobarić uzeti pobjedu ili će se izjednačiti s Gordanom, Bobanom i Stevicom, ostaje vidjeti od 17.45 sati na RTL-u! Miljenko je veliki ljubitelj sporta, a s prijateljima u slobodno vrijeme voli kuhati i kartati. Aktivan je u braniteljskim udrugama te je obiteljski čovjek.

"Imam troje djece, tri unučice, inače sam predsjednik osječke HVIDRA-e, kad dođem u udrugu odradim sve što je bitno za invalidsku populaciju i branitelje. Upućujemo ljude gdje mogu dobiti pomoć, to su socijalni i pravni problemi. Vrijedna sam udruga, prepoznata u gradu Osijeku i šire, nedavno smo dobili priznanje 'Zlatni grb' grada Osijeka", ponosan je Miljenko. "Volim ispunjavati sudoku, igrati društvene igre", zaključio je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U emisiju se prijavio jer mu se jako sviđa raznolikost koju prikazuje u pripravi jela širom Hrvatske. "Domaćinski se odnosim prema svojim gostima", dodao je. Svojim je gostima odlučio spraviti večeru sastavljenu od namirnica kao što su kiseli krastavci, majoneza, šaran, som, slanina, sir i maline. "Kisele krastavce volim, majonezu - odlično", komentirala je Gordana. Stevica je dodao da mu se sviđa som, a Boban je dodao da mu se sviđa slanina. "Sve s popisa volim jesti", zaključila je Senka.

Hoće li Miljenko uspjeti uzeti pobjedu, provjerite od 17.45 sati na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!