Lifestyle / Ostalo

svaka je dobitna

Uskršnja potraga za nagradama u Portanovi!

Uskršnja potraga za nagradama u Portanovi!

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje će biti skrivene u Portanovi. Prijave će biti na startnoj poziciji na 1. katu ispred Müllera gdje će svi mališani moći preuzeti svoj startni broj, a u 11:30 sati kada voditelj utrke oglasi start svi kreću u potragu za pisanicama koje će biti sakrivene po cijeloj Portanovi. Na svakoj pisanici nalazit će se redni broj, a svaki broj krit će jednu nagradu. Svi kreću na isti znak, a svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Ali nije to sve, početkom sljedećeg tjedna, i to od ponedjeljka 25. ožujka u akciju kreće i popularni Zecoš koji će svaki dan do petka 29. ožujka, u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provoditi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima. Sigurni smo da neće ići praznih ruku!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ste u razmišljanju o Uskrsu koji nam se već podosta približio, nemojte da vas iznenadi… izbjegnite gužve i shopping u zadnji tren. Kako biste sve na vrijeme obavili Portanova će ovu nedjelju 24. ožujka biti OTVORENA i raditi će prema redovnom radnom vremenu nedjeljom, od 9 do 21 sat.

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne zaboravite se zaustaviti i na parkiralištu gdje je Hervis podigao šator s najvećom rasprodajom bicikala i svega na kotače. Nemojte čekati zadnje dane za obaviti blagdanski shopping – izbjegnite gužve i učinite to već ovaj vikend!

A ako nemate ideju što pokloniti najdražima – nemajte brige. Iz Portanove predlažu dar s bezbroj mogućnosti - Portanova poklon karticu! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate svojim najdražima. Portanova poklon karticu u roku par sekundi kupite putem automata kraj Info pulta Portanove ili online putem Web shopa te preuzmite na Info pultu isti dan. Vrijednost kartice može biti bilo koji iznos od 10 do 200 eura, a trošiti se može višekratno u gotovo svim trgovinama u Portanovi. Ma tko kaže da savršeni dar ne postoji!?


Izdvojeno

Reci što misliš!