Lifestyle / Ostalo

Nova epizoda 'Večere za 5'

Boban je iznimno kritičan, a kako će ekipa ocijeniti njega? Najstroži ovotjedni kandidat sprema mesnu rapsodiju

Boban je iznimno kritičan, a kako će ekipa ocijeniti njega? Najstroži ovotjedni kandidat sprema mesnu rapsodiju
RTL

Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz Leskovca

Najstroži član ovotjedne ekipe u 'Večeri za 5' došao je na red! Roštilj-majstor Boban Đekić kolegicama je dao poprilično niske ocjene, a hoće li ekipa njega počastiti većim brojem bodova, gledatelji će imati prilike doznati od 17.45 sati na RTL-u.

Boban će za sebe reći da je komunikativan i uvijek spreman za dobru šalu. Posvećen je svom poslu, kuhanje mu je i hobi i zanimanje, a kada ne radi - i dalje vrijeme provodi sa svojim kolegama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz Leskovca. Ljubitelj je mesa, a zanat s grillom izučio je upravo u Leskovcu, od čega se usavršava i nadograđuje u tom području. Goste je odlučio dočekati u Kopačevu.

"Tri godine živim u Osijeku, a roditelji žive u Banja Luci. Ovdje sam ostao radi posla, nisam planirao živjeti ovdje, no ostao sam zbog posla. Svidio mi se Osijek", ispričao je Boban.

Boban održava edukacije za roštilj-majstora i obožava svoj posao. Dan započne kavom s kolegama s posla, a potom kreće radni dan.

"U 'Večeru za 5' su me prijavili prijatelji i ja sam to prihvatio bez razmišljanja, drago mi je upoznavati nove ljude i družiti se", otkrio je Boban.

"Nadam se da će biti lijepo druženja i lijepa večer", zaključio je domaćin.

Na popisu njegovih sastojaka našli su se med, vrhnje, leskovački uštipak, pljeskavica, ajvar, šlag i karamela.

"Možemo odmah početi jesti sve s popisa", komentirala je Senka.

"Leskovačka pljeskavica, to je poznato. Uštipak - miješaju meso i tijesto", zaključio je Miljenko.

Mesne delicije Boban jedva čeka predstaviti gostima, a kako će ih oni ocijeniti, pogledajte u 'Večeri za 5' od 17.45 sati na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!