Lifestyle / Ostalo

nekad i presoli

Hoće li imati više sreće od Senke? Gordana je majka troje djece, prodavačica i ljubiteljica dobre hrane: 'Ima puno mogućnosti s ovim sastojcima'

Hoće li imati više sreće od Senke? Gordana je majka troje djece, prodavačica i ljubiteljica dobre hrane: 'Ima puno mogućnosti s ovim sastojcima'

Obožava tradicionalnu slavonsku kuhinju, a sklona je nekad i presoliti jelo

Trgovkinja Gordana Dumančić ugostit će ekipu u svom domu u Valpovu. Današnja domaćica u emisiju se prijavila zbog novog iskustva i ljubavi prema hrani. Za sebe će reći da je komunikativna, društvena, uvijek spremna pomoći. Slobodno vrijeme voli provesti uz dobru knjigu, u društvu s prijateljima te uz svoju djecu. Obožava tradicionalnu slavonsku kuhinju, a sklona je nekad i presoliti jelo.

"U Valpovu sam 22 godine, predivan, mali, slavonski grad s velikim srcem. Teški sam emotivac i uvijek sam se vodila srcem, znam da to nekad nije dobro, ali ja sam se osjećala dobro. Radim u centru grada kao prodavačica i obožavam svoj posao, to mi je oduvijek bila želja. Imam troje djece, dvoje srednjoškolaca i jedno dijete koje ide u osnovnu. Svi su u pubertetu, nije jednostavno, ali preživljavamo", kroz smijeh je o sebi ispričala današnja domaćica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Volim se dotjerati i srediti, to je moj trenutak u kojem se posvećujem sebi. Volim pogledati i film, pročitati knjigu, družiti se s ljudima. Kod mene možete očekivati ugodno druženje, drugačiju Gordanu, finu hranu i lijepu uspomenu za sjećanje", dodala je Gordana. Svoju večeru odlučila je spraviti od sastojaka kao što su tikva, cvjetača, svinjetina, vrhnje, vino, jaja i kakao. "Pretpostavljam da bi mogla biti neka topla juha od tikve ili cvjetače, a možda i kombinacija", komentirala je sastojke Senka. "Moglo bi biti zanimljivu s ovim sastojcima, ima puno mogućnosti. Mislim da će nam od ovih sastojaka spraviti dobru večeru", zaključio je Miljenko.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!