Lifestyle / Ostalo

U sklopu turneje

Izaslanik britanskog premijera posjetio osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava

Izaslanik britanskog premijera posjetio osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava
PR

Lord Peach je iskazao poseban interes za procese demokratizacije, tranzicijske pravde te edukaciju za mirotvorno djelovanje, promatrajući ih iz perspektive organizacije civilnog društva s višedesetljetnim iskustvom u tom području

U sklopu svoje diplomatske turneje, Lord Stuart William Peach, posebni izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan, posjetio je jučer Centar za mir, nenasilje i ljudska prava u Osijeku u pratnji NJ.E., gospodina Simona Thomasa i suradnika.

Tijekom razgovora, usmjerili su se na aspekte izgradnje održivog mira u Hrvatskoj i regiji, posebice u društvima koja prolaze kroz postkonfliktne faze.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lord Peach je iskazao poseban interes za procese demokratizacije, tranzicijske pravde te edukaciju za mirotvorno djelovanje, promatrajući ih iz perspektive organizacije civilnog društva s višedesetljetnim iskustvom u tom području.

Njegovo razumijevanje procesa kroz koje društvo prolazi te teškoće s kojima se susreću kao organizacija civilnog društva predstavljaju ohrabrenje.


Izdvojeno

Reci što misliš!