Lifestyle / Ostalo

Ulaganje u kvalitetu

Savjeti kako osmisliti muški stil za jesen

Savjeti kako osmisliti muški stil za jesen
PR

Jedan od najvažnijih savjeta za bilo koju garderobu, a posebno za jesensku, jest ulaganje u kvalitetne komade

Jesen je doba kada priroda mijenja svoje boje i kad muška moda dobiva novu dimenziju. Razmotrite kako muškarci mogu osmisliti svoj jesenski stil, uzimajući u obzir trenutne modne trendove, ali i klasične elemente koji nikada ne izlaze iz mode.

Igrajte se sa slojevitim odijevanjem

Jesen je idealno doba za slojevito odijevanje. Kombiniranje različitih slojeva, poput košulja, džempera, i laganih jakni, ne samo da pruža toplinu, već i dodaje teksturu i dubinu vašem izgledu. Primjerice, jednostavna bijela košulja ispod tamnijeg džempera od kašmira, uz dodatak lagane jakne u zemljanim tonovima, stvara sofisticiran, ali opušten izgled. Ukoliko tražite slične modne komade, svakako će vas zanimati ponuda Calvin Klein za answear.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Različite teksture mogu vašem stilu dodati dodatnu dimenziju. Materijali poput vune, kašmira, i grubog pamuka ne samo da su praktični za hladnije dane, već pružaju i vizualni interes. Jedan od načina kako to postići je nošenje pletenih džempera ili jakni s grubim teksturama uz glatke hlače ili košulje.

Prepustite se bogatstvu jesenskih boja i tonova koji obuhvaćaju sve od zlatnih i bakrenih tonova do dubokih zelenih i plavih nijansi. Ne bojte se eksperimentirati s bojama koje možda inače ne biste nosili. Tamnoplava jakna, smeđe chino hlače ili zelene tenisice mogu dodati živost vašoj garderobi bez prevelikog odstupanja od klasičnog stila.

Klasična obuća s modernim preokretom

Obuća je neizostavan dio jesenske garderobe. Ove sezone posebno su popularni klasični modeli s modernim detaljima. Primjerice, adidas Superstar tenisice su klasičan izbor koji nikada ne izlazi iz mode, a mogu se kombinirati s različitim stilovima, od casual hlača do formalnijih odijela. Fantastična ponuda adidas Superstar vas čeka na https://answear.hr/h/adidas-superstar. S druge strane, Moon Boot pruža odvažniji izgled i idealan je za muškarce koji žele istaknuti svoj stil. Moon Boot potražite na https://answear.hr/m/moon-boot.

Što izbjegavati tijekom jeseni

Iako je jesen savršeno vrijeme za eksperimentiranje s modom, postoje neke stvari koje bi trebalo izbjegavati. Pretjerivanje s uzorcima može stvoriti kaotičan izgled, stoga je bolje držati se jednostavnijih kombinacija. Također, izbjegavajte nošenje previše sportske odjeće u formalnijim prigodama. Sportska odjeća je odlična za ležerne događaje, ali može izgledati neprimjereno u formalnijem okruženju.

Personalizacija vašeg stila ne znači samo odabir odjeće koja vam se sviđa, već i odabir odjeće koja odražava vašu osobnost. Na primjer, ako ste netko tko voli umjetnost, možete odabrati košulju s jedinstvenim uzorkom ili umjetnički inspiriranim printom. Ako ste više poslovno orijentirani, klasične košulje i suknje s oštrim linijama mogu bolje odražavati vaš stil.

Ulaganje u kvalitetu

Jedan od najvažnijih savjeta za bilo koju garderobu, a posebno za jesensku, jest ulaganje u kvalitetne komade. Dobro izrađeni kaputi, jakne, i obuća ne samo da traju duže, već često izgledaju bolje i osjećaju se udobnije. Kvalitetni materijali kao što su prava koža, vuna i kašmir mogu biti skuplji, ali njihova dugotrajnost i izgled opravdavaju početnu investiciju.

Eksperimentirajte s različitim kombinacijama, ali uvijek se vodite onim što vam najbolje pristaje i što se osjećate ugodno nositi. Jesen je sjajno vrijeme za istraživanje i igranje s modom, stoga iskoristite priliku da osvježite svoj stil.


Izdvojeno

Reci što misliš!