Lifestyle / Ostalo

Organiziran i koncert

Pridružite se donatorskoj akciji ''Samo se srcem dobro vidi'' za nabavu oftalmoskopa u KBC Osijek

Pridružite se donatorskoj akciji ''Samo se srcem dobro vidi'' za nabavu oftalmoskopa u KBC Osijek

Dodaju kako se ovim putem obraćaju i svim zainteresiranima u nadi da će prepoznati potrebe naše osječke bolnice i malenih pacijenata kojima pravovremeno otkrivanje bolesti znači razliku između vida i sljepoće

Lions klub Gea iz Osijeka djeluje od 2013. godine te svojim humanitarnim aktivnostima pomaže velikom broju pojedinaca i skupina u potrebi. Naglasak je djelovanja Lions kluba na području slabovidnosti i sljepoće, dijabetesa, gladi, zaštite okoliša te pomoći djeci i mladima.

Stoga su kao klub zaprimili molbu Očnog odjela Kliničkog bolničkog centra Osijek za pomoć pri nabavi uređaja oftalmoskopa koji služi za preventivne preglede nedonoščadi s ciljem ranog otkrivanja retinopatije i sprječavanja razvoja sljepoće. Cijena uređaja iznosi 3.680 eura s uključenim PDV-om.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Imajući u vidu ovaj plemeniti cilj koji će pomoći velikom broju djece da prebrode velike izazove i uspješno izbjegnu sljepoću, kao trajnu tešku posljedicu preranog rođenja, punog srca i s velikom nadom u uspjeh, pokrenuli su akciju za prikupljanje potrebnih sredstava pod nazivom ''SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI''.

U tome ih je podržao Grad Osijek te su, zahvaljujući njegovoj pomoći, organizirali donatorski koncert koji će se održati u četvrtak, 21. prosinca u Tvrđi s početkom u 19 sati, uz zvuke Big Banda Osijek koji će posjetiteljima božićni ugođaj uljepšati popularnim jazz, swing i pop melodijama.

''Neizmjerno smo zahvalni na podršci i razumijevanju te ponosni što uvijek možemo računati jedni na druge u slučaju potrebe'', govore iz kluba.

Dodaju kako se ovim putem obraćaju i svim zainteresiranima u nadi da će prepoznati potrebe naše osječke bolnice i malenih pacijenata kojima pravovremeno otkrivanje bolesti znači razliku između vida i sljepoće.

Donacije se mogu uplaćivati na račun Lions klub Gea na sljedeći broj računa: HR0523600001102332530 s opisom plaćanja DONATORSKA AKCIJA ''SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI'' ili skeniranjem koda na vizualu.


Izdvojeno

Reci što misliš!