Lifestyle / Ostalo

portoš časti

Ovaj vikend Portoš će šetnjom po Portanovi nasumičnim odabirom častiti posjetitelje besplatnim shoppingom!

Ovaj vikend Portoš će šetnjom po Portanovi nasumičnim odabirom častiti posjetitelje besplatnim shoppingom!

Posljednji mjesec u godini u Portanovi znači pregršt veselja, blagdanskih događanja, nagradnih natječaja, darivanja

HO HO HO! Čujte i počujte! I ove godine Portoš se prerušio u Djeda Božićnjaka – glavom i bradom! Svakoga dana do 23. prosinca, od 17 do 19 sati družit će se s dječicom, fotografirati, i... šuškati bombončićima!

Do 24. prosinca u tijeku je Advent u Portanovi – a kako to obično biva, i ovog prosinca u Portanovi su za svoje posjetitelje pripremili pregršt događanja i vrijednih darivanja! Jedinstveni nagradni natječaj Advent u Portanovi donosi po jednu vrijednu nagradu baš svaki dan, pa tako danas možete osvojiti Tommy Hilfiger sat u vrijednosti 200 eura iz Krone, a sutra Europa 92 poklon bon u vrijednosti 200 eura. Sve što trebate učiniti je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 20 eura, posjetiti blagdanski kutak kod Info pulta, zaigrati igricu na tabletu – i biti najbolji toga dana!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A osim darivanja i slatkih iznenađenja za najmlađe, iz Portanove javljaju kako su povodom ovih blagdana mislili i na one nešto starije koji su tijekom cijele godine bili dobri… Stoga su na Facebook stranici Portanove organizirali još jedan vrijedan nagradni natječaj u suradnji sa Triumphom! U nagradnom natječaju koji traje do 18. prosinca jedan sretnik ili sretnica osvojit će Poklon bon u vrijednosti 100 eura.

Ali… tu darivanjima u Portanovi nije kraj! Ovaj vikend, 15. i 16. prosinca očekuju vas dodatna blagdanska iznenađenja – jer će Portoš Božićnjak nasumičnim odabirom – častiti slučajne posjetitelje Portanove! Baby Center, Igračke Denis, Dona, E-puff, Forica, Leggiero, Luckia Casino, Simple, Triumph – možda baš vi budete sretnici koji ćete osvojiti poklon bonove za navedene trgovine i ugostiteljske objekte! Znate što vam je činiti – uputite se u Portanovu!

A kad smo već kod darivanja, već svi jako dobro znamo koji je najbolji dar ovih blagdana – Portanova poklon kartica! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate svojim najdražima. A za one koji to možda još ne znaju, Portanova poklon karticu moguće je kupiti putem automata kraj Info pulta Portanove ili online putem Web shopa. Vrijednost kartice može biti bilo koji iznos od 10 do 200 eura. Jedna kartica – bezbroj mogućnosti!

 Osim shoppinga, darivanja i zabavnih aktivnosti, tijekom prosinca iz Portanove pozivaju i na humanitarno djelovanje! Tako i ove subote, 16. prosinca imate priliku biti dio Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekat će vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte od 16 do 19 sati.

A ukoliko planirate vikend shopping – dobro je na umu imati i kako će TC Portanova ovu nedjelju, 17. prosinca raditi prema uobičajenom radnom vremenu. Radno vrijeme Portanove tijekom cijelog prosinca pronađite ovdje kako bi lakše mogli isplanirati svoju blagdansku kupovinu.


Izdvojeno

Reci što misliš!