Lifestyle / Ostalo

Popularna zvijezda

Pogledajte kako je izgledala Aleksandra Prijović sa 16 godina u Belom Manastiru

Pogledajte kako je izgledala Aleksandra Prijović sa 16 godina u Belom Manastiru
Davor Javorović/PIXSELL

Na jednom od koncerata ispričala je kako njezino odrastanje nije bilo jednostavno budući da joj je majka izgubila posao zbog vožnje na audicije u Srbiju

Aleksandra Prijović večeras će oboriti rekord, održavajući peti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni. Sa četiri prethodna koncerta pred prepunom dvoranom, jasno je kako je riječ o najznačajnijoj regionalnoj mladoj zvijezdi.

Kao što je poznato, Prijović je rođena u Somboru te je odrasla u Belom Manastiru s majkom Borkom, a karijeru je započela kao tinejdžerica u showu ''Zvezde granda''. Na jednom od koncerata ispričala je kako njezino odrastanje nije bilo jednostavno budući da joj je majka izgubila posao zbog vožnje na audicije u Srbiju. Pomagala im je, rekla je, teta iz Njemačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovako je pak izgledala kao srednjoškolka u Belom Manastiru.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

28-godišnja pjevačica prva je glazbenica ikada koja je početkom prosinca održala koncert četiri dana zaredom u prepunoj Areni. Trenutno živi u Beogradu, gdje se i udala za Filipa Živojinovića, posinka Lepe Brene. S njime ima i sinčića Aleksandra.

''Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je s njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom obitelji. Aleksandar je postao mezimac naših obitelji, pa se svi utrkuju u tome tko će provoditi vrijeme s njim'', rekla je jednom prilikom za Story.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!