Lifestyle / Ostalo

U Tvrđi

Osječani dočekat će Novu godinu uz Parni valjak i Miju Dimšić

Osječani dočekat će Novu godinu uz Parni valjak i Miju Dimšić
PIXSELL

Središnje mjesto održavanja oba dočeka ove godine bit će Trg Vatroslava Lisinskog u Tvrđi

Na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Ivan Radić izvijestio je kako će Osječani imati priliku dočekati 2024. godinu u velikom stilu, uz spektakularni nastup popularnog rock benda Parni valjak. Ova ikonična grupa, s nizom hitova koje generacije znaju i vole, obećava nezaboravnu atmosferu za sve prisutne.

Osim glazbenog programa za odrasle, gradonačelnik Radić otkrio je također kako će iznova biti organiziran i dječji doček Nove godine. Ova inicijativa ima za cilj pružiti i našim najmlađima prigodu da uživaju u posebnim blagdanskim trenutcima, a manifestaciju uveličat će nastup Mije Dimšić, popularne pjevačice koja je svojim zaraznim melodijama osvojila srca mnogih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Mia je i prije dvije godine nastupila na Silvestrovo u gradu na Dravi te uvela male Osječane u Novu, 2022. godinu. Taj se puta njezin koncert održao u Parku kralja Držislava, kod poznate 'Školjke'. Parni valjak pak posljednji je veliki koncert s pokojnim Akijem Rahimovskim u Osijeku održao 2018. godine u Gradskom vrtu.

Središnje mjesto održavanja oba dočeka ove godine bit će Trg Vatroslava Lisinskog u Tvrđi. Stara će jezgra grada tako, osim bogate adventske ponude, ove godine postati epicentar obiteljskog i prijateljskog okupljanja na staru godinu, gdje će građani Osijeka moći zajedno prigodno proslaviti ulazak u Novu, 2024. godinu.


Izdvojeno

Reci što misliš!