Lifestyle / Ostalo

izbor za miss

Tomislava iz Tomislavgrada nova je Miss Hrvatske, druga pratilja 18-godišnja Slavonka

Tomislava iz Tomislavgrada nova je Miss Hrvatske, druga pratilja 18-godišnja Slavonka
Marko Prpić/PIXSELL

Druga pratilja je 18-godišnja miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić

Sinoć je u Zagrebu zabrana 27. Miss Hrvatske - 25-godišnja Tomislava Dukić  iz Tomislavgrada.  Kao Miss hrvatske dijaspore, Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi krunu i obnašati mandat Miss Hrvatske 2023.

Tomislava je završila Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je predana sportskim aktivnostima i zdravom životu jer ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Voli putovati i proputovala je puno zemalja te se nada da će joj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njezinih budućih planova i projekata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvanaest finalistica natjecalo se u pet kategorija - intervju, sport, talent, top model i multimedija. Top 8 super finalistica odgovarale su na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za Miss svijeta.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Pratiljama novoizabrane Miss proglašene su Lana Valentić (17) iz Novog Maroša (miss Brodsko-posavske županije) kao druga i Šibenčanka Antea Krnić (21) kao prva pratilja.

Izbor za Miss Hrvatske 2023. Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!