Lifestyle / Ostalo

„Magic show“

Luka Vidović održao sjajnu predstavu u Osijeku

Luka Vidović održao sjajnu predstavu u Osijeku
Luka Vidović

Ova predstava dio je akcije kojoj je cilj osnovati prvo Sklonište za mačke u Hrvatskoj

Dugo očekivana predstava Luke Vidovića „Magic show“ u Osijeku izmamila je osmijehe na lica brojnih posjetitelja u do posljednjeg mjesta rasprodanom Kulturnom centru. Uz Luku je nastupio i osječki iluzionist Saša Gerber.

„Drago mi je bilo vidjeti osmijehe na licima Osječana. Izvrsno smo se zabavili i što je najbolje pomogli svi zajedno da se pokrene izgradnja skloništa za mačke. Zahvaljujem Udruzi 9 života na pozivu i izvrsnoj suradnji!“ – izjavio je Luka Vidović.

Udruga „9 života“ osnovana je 2011. u Osijeku. Kako u Republici Hrvatskoj ne postoji nikakva služba ni sklonište koje zadovoljava i ima uvjete za držanje mačaka, njihova je primarna zadaća postala skrb i borba za dobrobit mačaka. Trenutno na skrbi imaju oko 90 mačaka koje se nalaze po domovima članova Udruge. Ljubav prema mačkama i želja da njihov svijet promijene na bolje je ono što ih pokreće. Kroz domove volontera od 2011. do danas je prošle su tisuće mačaka koje su bile spašene, liječene i udomljene. Ova predstava dio je akcije kojoj je cilj osnovati prvo Sklonište za mačke u Hrvatskoj.

Predstave Luke Vidovića posebno su popularne među djecom i mladima, a na odlasku iz Osijeka Luka je obećao ponovni susret u skorije vrijeme.


Izdvojeno

Reci što misliš!