Lifestyle / Ostalo

akteri večere za 5

Na kraju se ipak rodilo prijateljstvo između svećenika i konobara iz slavonske 'Večere za 5'

Na kraju se ipak rodilo prijateljstvo između svećenika i konobara iz slavonske 'Večere za 5'
Facbook/Privatni album

Ladislav i Domagoj iz prošlotjedne epizode 'Večere za 5 na selu' imali su tijekom tjedna nekoliko razmirica, ali sada je to sve iza njih

Svećenik Ladislav Dort te konobar Domagoj Pavličić tijekom prošlotjedne 'Večere za 5 na selu' nisu se odmah sprijateljili. Domagoj je imao neke zamjerke na svećenički poziv i način života, a Ladislav je Domagojevu večeru iskreno iskritizirao, ali unatoč svemu, dao mu i ocjenu 10 te poručio da mu time sve oprašta.

Ipak, nakon završetka vinkovačkog tjedna 'Večere za 5 na selu', njihovi putevi, kao što bi se očekivalo nakon svega, nisu se razišli, nego su se približili. Domagoj i Ladislav sada su u stvarno dobrim odnosima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Smatram da nikad nije ni došlo do nekih velikih nesuglasica između Ladislava i mene, ja sam samo iznio svoje mišljenje da nije netko veliki vjernik samo zato što ide u crkvu i da se možeš pomoliti i kod kuće. Nisam ni u koga upro prstom niti govorio za nekog određenog, samo sam iznio svoje mišljenje", otkrio je Domagoj.

večera za 5
večera kod svećenika Ladislavovu 'Večeru za 5' zasjenili Domagojevi komentari

Istaknuo je kako su svi zajedno gledali emisije koje su snimili za 'Večeru za 5 na selu' te nitko nikome nije nešto zamjerio. 

"Svi iz naše ekipe skupa smo gledali emisije, ništa si ne zamjeramo i ostali smo u dobrim odnosima. Sve što sam rekao na izjavama, rekao sam i izravno ljudima na večeri, nisam nikome pričao iza leđa jer smatram da to nije u redu", iskren je.

Otkriva i kako su on i Ladislav našli zajednički jezik te se sad puno bolje razumiju. "Najbolji pokazatelj da smo Ladislav i ja ostali dobri je to da će vjenčati suprugu i mene te krstiti naše dijete", otkrio je naposljetku. 


Izdvojeno

Reci što misliš!