Lifestyle / Ostalo

svi su online

Poslujete online? Promovirajte se na SiB.hr - najčitanijem portalu u Osijeku i okolici

Poslujete online? Promovirajte se na SiB.hr - najčitanijem portalu u Osijeku i okolici

Iako se svijet usporio, on ipak nije stao. Kupci su i dalje tu te imaju svoje potrebe i želje. Nema dileme, koronavirus unio je nemir u svjetsko gospodarstvo i, što je još važnije, barem nakratko promijenio živote svakoga od nas

Efekti zaraze proširili su se na svijet medija i oglašavanja – i to gotovo usporedivom brzinom s onom širenja virusa. Stoga se postavlja pitanje: Kako se oglašavati u vrijeme korone?

Danas je više negoli ikad izražena činjenica kako globalno društvo postaje jedna velika online zajednica. Svi koji do mogu rade od kuće i povezuju se putem interneta. Svi koji mogu svoje poslovanje prebacili su u online svijet i umjesto tradicionalnih načina prodaje, svojim kupcima obraćaju se putem digitalnih platformi.

Koliko je internet danas važan govori i to kako je internet promet u proteklim tjednima višestruko narastao, a umjesto tradicionalnog ispijanja kavice u omiljenom kafiću, ljudi svoje vijesti čitaju na zaslonima svojih mobitela i računala.

Ukoliko želite postati dio digitalnog svijeta i vašu ponudu donijeti do ljudi, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721.

Tako je primjerice posjećenost portala SiB.hr u doba korona krize narasla gotovo dvostruko pa danas umjesto prosječnih 40 tisuća imamo čak 70 tisuća posjetitelja dnevno. Možemo reći kako gotovo da nema osobe u Osijeku i okolici koja informacije važne za svakodnevno funkcioniranje u ovim složenim vremenima ne pronalazi na našem portalu.

Bilo da se bavite online prodajom, dostavom hrane i drugih potrepština, budite sigurni kako će vaši potencijalni klijenti informaciju o vama potražiti na jedinom mjestu gdje to danas mogu, a to je Internet.

Portal SiB.hr u mogućnosti je ponuditi najsuvremenije formate oglasa na samom portalu, ali i na našim Facebook i Instagram kanalima. Bilo da se radi o banneru ili priči o vama, isto će doprijeti do velikog broja svih onih koji u tom trenutku možda baš trebaju vašu uslugu ili proizvod, a nisu u mogućnosti izaći iz svoga doma.

Budite prilagodljivi

Samoizolacija, karantena i još mnogo toga utječu na praktičan život, a samim time i na interakciju vas i vaših kupaca. Predvidite promjene u ponašanju kupaca i prilagodite se njihovu ritmu

Ukoliko želite postati dio digitalnog svijeta i vašu ponudu donijeti do ljudi, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!