Lifestyle / Ostalo

rtl show

I dva Slavonca bore se za titulu 'Shopping kralja'

I dva Slavonca bore se za titulu  'Shopping kralja'
RTL

Samir iz Petrijevaca i Alen iz Vinkovaca ovaj tjedan natječu se na RTL-ovom showu

Prvi put u povijesti modni izbor pokazuju muški kandidati. Matija Ričko, Ivo Rede, Samir Brkić, Alen Žigić te Kristijan Varzić u ovom se tjednu na RTL-u bore za titulu 'Shopping kralja'. Još jedna novost u ovom tjednu zasigurno je to da sve dečke prate shopping partnerice, koje i komentiraju modne kombinacije koje su kandidati složili na temelju zadatka koji im je zadao Robert Sever, a to je da izgledaju kao manekeni s plaže! 

Samir Brkić

Dolazi iz Zagreba, gdje radi u jednom frizerskom salonu, no porijeklom je iz Petrijevaca pokraj Osijeka. Frizerom je želio postati još od djetinjstva, a prvi ''modeli'' bile su mu lutke. ''Kosa je za mene ljepota ljudi'', ističe Samir koji u slobodno vrijeme voli ići u shopping, ispijati kave s prijateljima, a zanima ga i uređenje interijera. Nema previše odjeće u ormaru, no njegov su veliki porok tenisice, osobito starke. Osvojenu nagradu potrošio bi na detalje za  stan.

Alen Žigić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dolazi iz Vinkovaca i po struci je medicinski tehničar. Moda ga zanima oduvijek, a mami je već bio partner u 'Shopping kraljici'. U svom ormaru ima najviše jednostavnih majica koje najčešće kombinira s trapericama i trenirkama. Redovito prati 'Shopping kraljicu' i smatra se velikim obožavateljem. Tomu svjedoči i činjenica da je svojevremeno vodio statistiku kojim danima se najčešće pobjeđuje, koje trgovine dame najčešće pohode, ali i koje ocjene modni kritičari najčešće dodjeljuju.

Kristijan Varzić

Po struci je konobar, a slobodno vrijeme najčešće provodi u šetnji sa psom, kartanju s prijateljima i čitanju knjiga, a veliki je ljubitelj Harryja Pottera. U shopping ide jednom mjesečno, nema određeni stil odijevanja, ali voli kupiti neki odjevni predmet koji je trenutno moderan. Nagradu bi potrošio na novi automobil.

Matija Ričko

Dolazi iz Strmca i po struci je prodavač. Gledateljima je poznat kao kandidat pete sezone emisije 'Ljubav je na selu', zahvaljujući kojoj je i upoznao svoju sadašnju suprugu Barbaru. Kaže da kupuje robotski, novim odjevnim predmetom ili modnim dodatkom počasti se skoro svaki tjedan, a upravo mu je supruga najdraži shopping partner. Svoj bi stil opisao kao casual i sportski, a najskuplje stvari koje ima u ormaru su mu vjenčano odijelo te jakna vrijedna više od 3000 kuna. Kad bi osvojio titulu shopping kralja, nagradu bi potrošio na poklon supruzi. Zanimljivo je da se u drugoj sezoni 'Shopping kraljice' natjecala i njegova sestra Petra. 

Ivo Rede

Dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je medicinski brat. U slobodno vrijeme bavi se glumom i statiranjem, a trenira i karate. Ne voli impulzivnu kupovinu, dugo mu vremenski treba da odabere savršeni odjevni predmet. Većinu vremena je u bijeloj kuti pa se voli odjenuti lijepo i uglađeno, a svoj bi stil opisao kao casual. U njegovu se ormaru može naći svašta, od trenirke do odijela, no ipak najviše ima majica kratkih rukava s uzorkom.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!