Lifestyle / Ostalo

PROLAZ MATICE HRVATSKE

IN DA SOFA: Pozdrav srpnju uz funk ritmove!

IN DA SOFA: Pozdrav srpnju uz funk ritmove!

Dame i gospodo! Ovog petka 26. srpnja godine 2019., samo za vas, za njih, za nas, za svakoga!

U Prolaz Matice Hrvatske instalirat će se najveći imaginarni napuhanac ovog grada, igralište za sve generacije, plesni podij za amatere i profesionalce, dotjerana, utegnuta i otkačeno opuštena In da Sofa aaa aaa! Kada sunce malo popusti i dozvoli hladovini da u potpunosti preuzme inicijativu nad prostorom, kad Vakula upali ventilator iznad Osijeka i pusti vjetrić da se zaigra, a vreli gradski asfalt digne rampu i postane prohodan svima, zvuk i ritam Sofe izlazi na scenu. Obucite nešto što ćete lako skinuti jer misteri za DJ pultom neće vam dozvoliti da prestanete plesati kao što vam Stranger Things ne da da prekinete automatsko pokretanje sljedeće epizode. Uz Umba i Kemmba ljetna noć bit će uzbudljivija od spota I Bee gdje se oni u moru kupaju goli, pa onda jedni s drugih papaju soli.
Kad vam u stomaku postane čudno, a u pitanju nisu leptirići ljubavi nego glad, ne brinite. Na događaju bit će i eCeker sa svojim finim zalogajima koji će vam neutralizirati glad i omogućiti da još više uživate u pićima koje smo za vas pripremili.
In da Sofa, ovog petka u prolazu Matice Hrvatske mjesto je na kojem želiš biti i napraviti najkul profilnu prije odlaska na godišnji ili osvježavajuću ako je godišnji gotov, a želiš pokazati da se još uvijek odlično provodiš. Svi na plesanje, širenje pozitive, ljubav i dobre vibracije koje su učestalije od repriziranja 2 i pol muškaraca na RTL-u.

w / KEMMBO

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mister Kemmbo, daleki polubratić poznatijeg Mbappea i dežurni pokretač novog ritma grada, ovaj svetak za sve vas i nas, priprema neviđenu demonstraciju usijavanja plesnog podija funk ritmovima kojima ne bi odoljela ni Đej Veljača. Oslobodite još jednom tu plesnu energiju i dozvolite si strujanje Kemmbinih bitova preko vaših tabana pa sve do tjemena i nazad.
Plešite kao da vas nitko ne gleda, udahnite ljubav i opušteni prepustite se dramatičnoj večeri u smiraj srpnja.

#indasofakolinda #smiraj #kemmbo #drama #ljubavniples #oljn #usijavanjedoibera

w / UMBO

Mladić koji iza sebe ima više glazbenih kilometara nego što je na svojim dugim stazama istrčao Haile Gebrselassie kada je nekoć obarao svjetske rekorde, Mister Umbo kao sjajan interpretor funk anegdota, ovaj se petak sprema ispričati priču koja će se beskompromisno utkati u vaša osunčana tjelesa i potjerati vas na ples bez iznimke, a i na pokoji poljubac kada vas samo Mjesec bude gledao, a vi budete žudjeli za ses noćnom okrijepom.

#indasofa #umbo #maratonac #funk #noćnoplesanje #oljn

w / eCeker

Kad vam u stomaku postane čudno, a u pitanju nisu leptirići ljubavi nego glad, ne brinite. Da osvježenje ne dolazi samo od pića koje smo vam pripremili, za neometan provod u Prolazu pobrinut će se ekipa eCekera od 19 do 21 sat koja za ovu priliku priprema nešto crveno, fino i dobro ohlađeno.

#eceker #camarg #crvenoihladno #summerjam

Izdvojeno

Category: 7737 - 7809

Reci što misliš!