Lifestyle / Night life

Ovaj petak prvi 'Garden Beats' u American bar Dollaru

Ovaj petak prvi 'Garden Beats' u American bar Dollaru

U American bar Dollaru odlučili su svaki petak organizirati nešto na njihovoj novoj terasi, tako je nakon 'No Jazz Banda' i '#TweetupOs' došlo vrijeme za prvi ovogodišnji 'Garden Beats' ljetni party uz DJa.

Za ovaj petak Jazzy Rossco vam sprema pravu lounge, disco, deep & funky house poslasticu koja će vas uz ugodno društvo i koktele natjerati na 'chaggicu'.

Jazzy Rossco domaći je DJ i producent koji je krenuo u DJ-iranje kao samouk, a već sada svojom je produkcijom ušao na velika vrata svjetske house scene. Njegov se remix Muzikfabrikove pjesme vinuo u visine i poharao Traxsource, te je u samo 7 dana završio na prvom mjestu.

Jazzy Rossco

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jazzy osim uspjeha u svijetu produkcije, ima i jako dobru kolekciju nastupa. Osim Hrvatske, Jazzy Rosco bilježi i odlične inozemne nastupe: Lukavac (BiH), gdje je nastupio kao headliner pred 8000 ljudi, Maribor (Slovenija), club Niagara. Nastupao je s brojnim odličnim DJ-evima kao što su Mike Newman, CraziBiza, Jean Marie K, Manu Lokole, Paolo Barbato, Blacksoul, Marko Safrano, Jaksa Jordes (Saxofon), Micha Daniels (Groove Armada), te planetarano poznatim Yolanda Be Cool.

dollar terasa495 2

Posebno za ovu priliku u ponudi su i dva koktela: Blue Lagoon & Tequila Sunrise po cijeni od 25 kuna, a moguće ih je kupiti i na litru (90 kuna). Također, ovaj petak možete probati i ograničeni broj 'Angus Beef' burgera!

Ulaz je kao i uvijek besplatan, a stolove možete rezervirati telefonski (+385 31 284 625) ili putem web stranice. Više informacija na Facebook događaju. 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!