Lifestyle / Moda

FOTO: Lega-lega stigao i do Dubrovnika!

FOTO: Lega-lega stigao i do Dubrovnika!

Svojim jednostavnim i svježim izričajem, gdje kreativnost pršti kako iz proizvoda tako i iz samog uređenja dućana, su osvojili srca svih koji su došli u kontakt s lega-lega brandom.

Svojim jednostavnim i svježim izričajem, gdje kreativnost pršti kako iz proizvoda tako i iz samog uređenja dućana, su osvojili srca svih koji su došli u kontakt s lega-lega brandom.

lega lega_dubrovnik495

Izradom različitih proizvoda, od bilježnica, podmetača za čaše, rokovnika, bedževa pa do majica, promoviraju hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju ali na drugačiji, svježi način. Na prvi pogled se vidi neograničena maštovitost i kreativnost dizajnera koji su utkali svoju dušu u svaki proizvod. Veseli dizajn, posvećen Dubrovniku, se temelji na crvenoj i bijeloj boji te postaje poligon za stvaranje suvenira koji se ne ograničavaju tradicionalnim prepoznanicama već u prvi plan ističu igru tipografije latinskih riječi iz vremena Starog grada.

lega lega_dubrovnik495_2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lega-lega je nastao u Mit dizajn studiju u Osijeku kao rezultat različitih mentalnih vježbi i brainstorminga. Radili su različita rješenja sebi za dušu koji su rezultirali sjajnim proizvodima prihvaćenim širom svijeta. To potvrđuju i brojne nagrade od kojih je zadnje dodjeljeno srebro na International Design Awards za pakiranje Fresh.

lega lega_dubrovnik495_3

Lega-lega Fresh t-shirt pakiranje je rađeno oko jedne osnovne misli: svježina (freshness). Cilj je bio napraviti jedinstveno, jednostavno pakiranje koje će biti lako za proizvodnju, skladištenje i korištenje. Forma pakiranja mlijeka se povezuje sa svježinom te je bila najbolja analogija onoga što su zamislili. Svježe ideje i svježe majice su ispunile pakiranja, a pakiranja su ispunila hladnjake u njihovim dućanima i odmah se izdvojili između više raznih brendova majica, što im je omogućilo daljnji razvoj "fresh" idea i primjenu u drugim aspektima kao što je unutarnje uređenje dućana.

lega lega_dubrovnik495_4

Odvojite malo vremena i posjetite lega-lega dućan u Dubrovniku, Getaldićeva 7. Sigurno ćete se oduševiti!

lega lega_dubrovnik495_5

Izvor: lega-lega


Izdvojeno

Reci što misliš!