Lifestyle / Moda

Second hand shopovi sve popularniji u Osijeku!

Second hand shopovi sve popularniji u Osijeku!

Second hand shopovi sve su posjećeniji butici odjećom u posljednje vrijeme.

Second hand shopovi sve su posjećeniji butici odjećom u posljednje vrijeme.

Tako su u posljednja dva mjeseca otvorena dva nova dućana, jedan na Trgu Lava Mirskog, koji se nalazi na dva kata te drugi u Esseker centru. Odjeća je to iz "druge ruke", prema kojoj su mnogi često skeptični jer ih asocira na robu lošije kvalitete, međutim, tu se nalaze i poznate marke, ali po tri puta nižoj cijeni nego što je to u drugim buticima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U jednom tjednu nam dolazi nova kolekcija, a u drugom tjednu imamo "happy hour" gdje robu snizimo dodatnih 30 do 50 posto. Tako se komad odjeće može kupiti za prosječnih pedeset kuna, a cijena pojedinog artikla može se čak naći i za pet kuna. Imamo, žensku, mušku i dječju kolekciju, kućni tekstil i obuću. Ženska kolekcija se najbolje prodaje, dječja tek malo slabije. Cijene se za markiranu odjeću kreću od pedeset do sto kuna, a ostala odjeća stoji od petnaest do šezdeset kuna", kazala je prodavačica Maja Pepert.

Zatekli smo gotovo punu radnju, gdje se birala odjeća za vruće ljetne dane. "Ovo nije prvi put da sam posjetila second hand shop i mogu reći da ima stvarno izvrsnih stvari. Iako za pojedine artikle smatram da su precijenjeni jer ipak nije riječ o novim stvarima, većina artikala koji se prodaju odlične je kvalitete, prihvatljivih cijena i uvijek se nađe za svakoga ponešto", kaže Željka Bagarić.

"Nedavno sam vidjela da se na novoj lokaciji otvorio još jedan second hand shop, a čula sam i brojne preporuke pa sam ga odlučila posjetiti. Izbor robe mi se sviđa, a cijene su za današnje vrijeme i više nego prihvatljive", navodi Đurđica Bašić. "Mogućnost izbora je velika, za samo 115 kuna sam kupila dvije majice, kratke hlačice i prekrasnu haljinu prijateljici za rođendan", poručuje Nada Horvat.

Tekst: I.Mihaljević/S. Cvetko (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!