Lifestyle / Moda

Predstavljamo vam Osječanke koje će se borit za laskavu titulu Miss Supranational

Predstavljamo vam Osječanke koje će se borit za laskavu titulu Miss Supranational

Predstavljamo vam dvije finalistice koje će predstavljati Slavoniju i Baranju na finalnom izboru Miss Supranational, koji će se održati na otoku Pagu 9. lipnja 2016. godine u prelijepom i raskošnom hotelu Luna Island.

Prošlogodišnja pobjednica Loreta Anđelić ujedno i Kraljica Sjevernog Jadrana i Kraljica fotogeničnosti Hrvatske odabrala je i pripremila finalistice. Loreta nam kaže kako nikada neće zaboraviti provedeno vrijeme na izboru te da nosi puno lijepih uspomena, a za gospođu Sanju Bijedov Popović i Tamaru Roglić koje su nositeljice licence ovog prestižnog izbora, ima samo riječi hvale.

U suradnji s tvornicom pletenine Mako, frizerskim salonom Mirror, make up Andrea Perak, Chic art jewllery napravljeno je snimanje u novo uređenom frizerskom salonu Mirror. Za stajling kose djevojaka su se pobrinile Marija i Ines Tomas kao i za make up lookove koje je osmislila Andrea Perak koja također dugo godina šminka i radi u frizreskom. Za fotografije se pobrinio Zoran Osijek Cindrić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Modna kuća Mako iz Osijeka koja se bavi proizvodnjom pletenine djevojke je obukla od glave do pete za sve prigode na natjecanju Miss Supranational. Djevojke nose na put modele iz linije Divine by Mako kolekcije za ljeto koja nosi naziv Summer energy. Modeli su izrađeni od ekološko ispitanih viskoznih materijala, lagane, lepršave, ugodne za nošenje. Iz podlinije Divine city dobile su haljine sa prugastim printevima koje su namjenjene za odlazak na plažu,bazene, beach party Divine bussiness su haljine cvijetnih printeva idealne za predstavljanje i koktel partye i popodnevna druženja. Iz pod linije Divine glam nose haljine prigodne za svečane domijenke. Prekrasan modni nakit koji prekrasno upotpunjuje haljine i odgovara djevojkama izrađen u kombinaciji printeva iz kolekcije Summer energy i kamenja kao i do sada potpisuje Chic art jewllery by Vlatka Andrlon.

A sada malo o finalisticama. Prva finalistica je Lea Kelava dolazi iz Osijeka ima 18 godina bavi se modelingom. Zvršava srednju školu te joj je želja upisati arhitekturu. Druga finalistica je Mia Jukić iz Osijeka ima 24 godine te studira u Zagrebu Poduzetnički Mendžment. Hobi joj je modeling, rolanje...

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!