Lifestyle / Moda

Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa škole osnova manekenstva

Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa škole osnova manekenstva

Najuspješnija hrvatska modna agencija kroz svoju školu u Zagrebu i Osijeku mnogim djevojkama i mladićima pruža priliku da razviju i prezentiraju svoje kvalitete i potencijal, a onim najuspješnijima pomaže da velikim koracima zakorače na modnu scenu.

Midikennova škola osnova manekenstva u Osijeku je do sada otkrila i u svijet modelinga uvela nekoliko iznimno talentiranih i perspektivnih djevojaka i mladića koji su odradili mnoge revije i snimanja na domaćem tržištu, uključujući sva najveća modna događanja u Hrvatskoj. Uz Hrvatsku, nekoliko djevojaka upoznalo je i svijet modelinga u poznatim europskim i svjetskim destinacijama poput Londona, Parisa, Milana, Istanbula, Muenchena i New Yorka.

Agenciju posebno raduje sve veći broj muških polaznika škole, nekoliko osječkih Midikennovih lica sve češće možemo vidjeti na pistama,  raznim foto materijalima i vizualima, dok su se neki okušali i na inozemnoj sceni!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Midikennova škola osnova manekenstva i modelinga, kao i završna modna revija i dalje se održavaju u atraktivnom prostoru Malla Osijek.

U Midikennu sve polaznike uče osnovama modne, ali prije svega i životne kulture. Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj, djevojka ili mladić i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada, dobro ste došli u Midikenn i njihovu školu za modu i kulturu življenja.

Sve informacije o Midikennu Osijek potražite na web stranici Midikenna: www.midikenn.com, na Facebook stranici: Midikenn model management – Osijek, ili na broj mobitela (mob, Viber, WhatsApp): 099 7755 301.


Izdvojeno

Reci što misliš!