Lifestyle / Koncerti

17. veljače

U subotu veliki koncert Petra Graše u Vukovaru

U subotu veliki koncert Petra Graše u Vukovaru
PR

Dalmatinski romantičar i šarmer te miljenik ženske publike nije samo vrhunski pjevač, već je i jedan od naših najznačajnijih autora

Petar Grašo 17. veljače stiže u Vukovar, gdje će sa svojim slavonskim fanovima proslaviti Valentinovo na velikom koncertu u sportskoj dvorani ''Danijel Rehak'', s početkom u 20 sati.

Do koncerta je ostalo nešto manje od tjedan dana, a ulaznica je sve manje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Koncerti kao što je ovaj pred nama u Vukovaru uvijek me iznova podsjete koliko sam sretan što je glazba moj poziv i moja ljubav'', naglasio je Grašo koji s nestrpljenjem iščekuje svoj povratak pred vukovarsku publiku.

petar grašo
17. veljače Sve je spremno za Grašin spektakl u Vukovaru!

''Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije'', dodao je Grašo pred ovaj veliki koncert.

Iako nerado priča o svom privatnom životu, jasno je da će zbog ovog koncerta, a i mnogih drugih, najromantičnije dane u godini provesti na bini, sa svojom publikom, daleko od supruge i obitelji.

''Ljubav treba živjeti cijelu godinu. Kroz riječi, geste i sitnice'', poručio je.

Dalmatinski romantičar i šarmer te miljenik ženske publike nije samo vrhunski pjevač, već je i jedan od naših najznačajnijih autora. Napisao je brojne velike hitove za velika glazbena imena kao što su Oliver i Doris Dragović, a piše i za sebe.

O tome kako nastaju njegove prelijepe autorske pjesme jasno kaže da nema recepta.

''Nema tajne ni recepta. Ja samo pišem i pjevam ono što volim i radim pjesme beskrajno vjerujući u njih'', tvrdi Grašo. 

A u mnogim Grašinim autorskim pjesmama, kao i onim s potpisom obitelji Huljić uskoro će uživati vukovarska publika. Samo su neke od njih ''Nemoj'', ''Ako te pitaju'', ''Moje zlato'', ''Ljubav jedne žene'', ''Ko nam brani'', ''Srce za vodiča'', ''Trebam nekoga'', ''Providenca'', ''Utorak'', ''Nisan više ja sa njom'', ''Uvik isti'' i ''Volim i postojim''.

Uz Grašin moćan vokal i karizmu, ali i hitove koje vole sve generacije, ova će koncertna noć biti jedinstven glazbeni spektakl ne samo za Vukovar, već i za cijelu Slavoniju. Ne propustite, stoga, priliku da baš ovaj Dan zaljubljenih provedete u najboljem mogućem društvu, s popularnim Petrom Grašom u srcu Slavonije!

Ulaznice za koncert Petra Graše 17. veljače u Vukovaru možete nabaviti na ovim prodajnim mjestima:

  • ​Hotel Lav, Vukovar
  • Tisak Media Vukovar
  • BP Petrol Crodux Vukovar
  • Fitness centar ZARA, Vinkovci.

Također, ulaznice su dostupne i online u sustavu Eventim.


Izdvojeno

Reci što misliš!