Lens / Lens

PREDSTAVLJAMO: Očna optika Lens već 22 godine s Vama + nagradna igra

PREDSTAVLJAMO: Očna optika Lens već 22 godine s Vama + nagradna igra

Očna optika Lens jedna je od najdugovječnijih optika u gradu Osijeku. Optika ima dvije prodavaonice na adresama Pavla Pejačevića 5 i Gacka 10 u sklopu trgovačkog centra Mercator. Iz svoje ponude Lens izdvaja široku paletu sunčanih, dioptrijskih naočala, leća, te oftalmološke usluge.
lens3495

Ponuda dioptrijskih naočala pažljivo je birana za sve uzraste i ljude različitih interesa. Tako je Lens ponudu dioptrijskih okvira sistematizirao u kategorije luksuznih, casual, klasičnih, sportskih i dječjih okvira. U ove kategorije ubrajaju se zvučna imena poput: Porsche, Design, Valentino Givency, Escada, Dior, Giorgio Armani, Gucci, Replay, Police,  Max Mara........

Kako kvalitetne naočale uz kvalitetan okvir čine i stakla, Lens se odlučio pobrinuti i za to. Budući da Lens svojim kupcima želi najbolje izabrao je Rodenstock za svog partnera. Rodenstock je već više od 130 godina na čelu u razvoju i proizvodnji tehnološki najnaprednijih naočalnih - dioptrijskih leća. Renomirani njemački proizvođač brand je u svijetu optike.
lens2495
Osim dioptrijskih leća vrlo je važno je spomenuti i kontaktne leće koje broje više od 150 miliona korisnika u svijetu. One u odnosu na naočalne - dioptrijske leće imaju svoje prednosti, a to su: veće vidno polje, bolje korigiraju anomalije oka, jednostavnije su za korištenje ljudima koji se bave sportom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi se objedinili svi elementi optičarske struke Lens  je odlučio svoju ponudu upotpuniti  oftalmološkim uslugama u vlastitoj oftalmološkoj poliklinici. Danas se u poliklinici osim standardnih oftalmoloških pregleda mogu obaviti kirurški zahvati u lokalnoj anesteziji, operacija mrene, kirurgija oka, očnih vjeđa i područja oko oka. Kao prva privatna zdravstvena ustanova toga tipa na području istočne Hrvatske prepoznata je od strane struke i pacijenata.

Za obavljanje pregleda, brušenje stakala i obavljanje operacijskih zahvata Lens koristi uređaje japanskog proizvođača NIDEK, poznatog u svijetu očne optike, čiji je ujedno i zastupnik za Hrvatsku.
lens4495
Ovu priliku ćemo iskoristiti kako bi Vas, dragi naši čitatelji, obavijestili da Optika Lens na svom facebook profilu trenutno provodi nagradnu igru u kojoj poklanja vrlo vrijednu nagradu za nekog od svojih facebook prijatelja. Radi se o naočalama, dioptrijskim ili sunčanim, iz linije marke Style. Ove naočale su zgodan modni dodatak u svim prigodama.

Osim nagradne igre u Lensovim prodavaonicama je aktualna i akcija 1+1 GRATIS na sunčane naočale i akcija unutar koje kupci imaju mogućnost ostvariti 50% popusta na izdvojeni dio asortimana dioptrijskih naočala.  

Ali ni to nije sve ! ! !

Svatko tko ostvari kupovinu u promotivnom razdoblju, do 31.12.2012. godine, pri sljedećoj kupovini uz predočenje računa ostvaruje pravo na 15% popusta za sve vrste plaćanja na cjelokupni asortiman.

Misija Lensa je zadovoljiti sve zahtjeve kupaca osiguravajući pri tome proizvode vrhunske kvalitete i profesionalnu uslugu uz primjenu svih novosti iz svijeta očne i instrumentalne optike.
lens495

[important title=Nagradna igra]Očna optika Lens poklanja vam 5 x vaučer u iznosu od 500 kuna. Vaučere možete osvojiti tako da u komentar upišete: Želim nove sunčike iz Lens očne optike. Vaučeri se mogu iskoristiti najkasnije do 30.3., a vrijede za kupovinu u iznosu većem od 1000 kuna za sve proizvode koje možete pronaći kod njih.

Dobitnici: Sandra Balat, Ivan Topić, Sandra Ivančić, Ivana Brekalo i Gogo Gocijaner[/important]

lens 1

Očna optika Lens misli na Vas

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!