Lens / Lens

Nova akcija 'Staro za novo' u Lensu

Nova akcija 'Staro za novo' u Lensu

U Očnoj optici Lens opet ponavljaju akciju „ZAMJENA STARO ZA NOVO". Ovaj put u zamjenu za stare dioptrijske okvire umjesto besplatnih dioptrijskih stakala poklanjaju NOVE DIOPTRIJSKE OKVIRE.

Prijašnja akcija „ZAMJENA STARO ZA NOVO" naišla je na ogroman interes kod njihovih kupaca. Pogodnosti iz te akcije je iskoristilo više od 150 ljudi i na taj način si osiguralo besplatna stakla za svoje dioptrijske naočale. Pri završetku akcije smo zaprimili su i mnogo upita o tome može li se akcija još uvijek koristit, a brojni kupci koji su htjeli obaviti pregled s ciljem utvrđivanja dioptrije, kako bi saznali koja stakla trebaju, nažalost nisu uspjeli iskoristiti akciju zbog zauzetih svih termina.

Zaprimali su i razne upite kupaca. Najčešći upiti su bili mogu li se dobiti besplatna leća u zamjenu za stare dioptrijske okvire i upiti vezani uz to mogu li se dobiti novi dioptrijski okviri za stare okvire?

Po pitanju upita vezanih uz leće su odmah po završetku akcije „ZAMJENA STARO ZA NOVO" organizirali novu akciju pod nazivom „BESPLATNA LEĆA ZA DVA MJESECA KORIŠTENJA" unutar koje su svi kupci koji su obavili pregled za leća kod njih mogli dobiti besplatne leće za dva mjeseca korištenja i Vismed kapi. Po pitanju zamjene starih dioptrijskih okvira za nove odlučili su organizirati još jednom akciju „ZAMJENA STARO ZA NOVO", ali ovaj put kupci u zamjenu za stare dioptrijske okvire dobivaju nove okvire. U akciju ulazi preko 150 modela dioptrijskih okvira koje kupci mogu dobiti potpuno besplatno u zamjenu za stare. Važno je napomenuti da je broj okvira ograničen te da smo za sve one kupce koji će htjeti neke druge okvire iz naše ponude osigurali popust u visini najskupljeg okvira iz akcije.

[blockquote]Što se događa sa skupljenim okvirima?

Okvire koje smo skupili u prijašnjoj akciji „ZAMJENA STARO ZA NOVO" rastavili smo na njihove sastavne dijelove, a iskoristive dijelove koristili kako bi drugim kupcima osigurali besplatan popravak njihovih starih okvira te smo im na taj način osigurali dodatne uštede. One dijelove koje nismo uspjeli iskoristiti smo dali na reciklažu. Novoskupljene okvire planiramo iskoristiti na isti način.[/blockquote]

Ova akcija će trajati do kraja 20. svibnja 2013. godine.
Očna optika Lens | Pavla Pejačevića 5 i Gacka 10 – Mercator centar 


Izdvojeno

Reci što misliš!