Kultura / Ostalo-Kultura

Od 20 eura

Prikupljaju se donacije za nastup HKUD-a "Osijek 1862."

Prikupljaju se donacije za nastup HKUD-a
PR

ozivaju se, stoga, građani i zaljubljenici u baštinu da svojim donacijama pomognu ansamblu kako bi bez brige pokrili putne troškove sudjelovanja na Worldfestival Parade Brunssum na kojemu će biti promotori hrvatske kulturne baštin

U Lions klubu GEA trenutno se prikupljaju donacije s ciljem pružanja podrške radu Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva "Osijek 1862.".

Nastavljajući dugu tradiciju kulturnog i glazbenog djelovanja u gradu Osijeku od "Osječkog pjevačkog društva" iz 1862. godine, preko "Sloge", "Kuhača" i "Milice Križan", Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Osijek 1862." ove godine obilježava 162. godinu organiziranog kulturno-umjetničkog amaterizma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ansambl HKUD ''1862.'' svojim djelovanjem obogaćuje društveni i kulturni život Osijeka, ali i svoj osobni.

Ove godine članovi ansambla putuju u Nizozemsku. Pozivaju se, stoga, građani i zaljubljenici u baštinu da svojim donacijama pomognu ansamblu kako bi bez brige pokrili putne troškove sudjelovanja na Worldfestival Parade Brunssum na kojemu će biti promotori hrvatske kulturne baštine, a ujedno se susresti i s folklornim skupinama iz Europe, Azije, Afrike, Južne Amerike i Oceanije.

Promocija hrvatske kulturne baštine kroz pjesmu, ples i tradiciju najljepša je osobna iskaznica Lijepe Naše.

Donacije u iznosu od 20 eura mogu se uplatiti skeniranjem koda u objavi ili uplatom na IBAN: HR0523600001102332530.


Izdvojeno

Reci što misliš!