Kultura / Kazaliste

Zijah Sokolović u Osijeku s predstavom 'Glumac...je glumac...je glumac'

Zijah Sokolović u Osijeku s predstavom 'Glumac...je glumac...je glumac'

Zijah Sokolović dolazi u Osijek s predstavom 'Glumac... je glumac... je glumac', 1. prosinca, uoči Dana grada...

Nakon ovacija osječke publike i dvije rasprodane izvedbe monodrame „CABAres CABArei", Zijah Sokolović počastit će nas novom – starom predstavom "Glumac... je glumac... je glumac", u subotu, 1. prosinca u 20.00 h, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

zijah400

Zijah je... Zijah je... Zijah – neponovljivi, jedinstveni, fenomenalni glumački fenomen u kojemu su se osoba i glumac spojili u jedno histrionsko lice te čovjek ne zna tko koga glumi: glumac Zijaha ili Zijah glumca - kako kaže Pero Kvrgić.

Monodrama "Glumac... je glumac... je glumac" igra se već 34 godine, ponavljana je preko 1500 puta na 5 jezika u 20 zemalja svijeta. Premijerno je izvedena u Beču, Parizu, Varšavi, Londonu, New Yorku, Sidneyu, Berlinu, Stuttgartu i Trstu.

Velemajstor pozornice, drame, komedije, parodije, grubog humora, apsurda i zafrkancije, Zijah Sokolović u ovoj predstavi publiku dovede iz gledališta na pozornicu igrajući s njima poneku zadanu scenu, te se i sam pretvara u tu svoju publiku i zajedno s njom smije se na sceni i u gledalištu. Svi koji su proljetos (ili bilo kada prije toga) uživali u izvedbama Zijaha Sokolovića – znaju što ih čeka i doći će ponoviti to iskustvo. Svi koji to nikada nisu doživjeli – krajnje je vrijeme da pogledaju Zijaha i predstavu "Glumac... je glumac... je glumac".

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti već od četvrtka, 8. studenog na blagajni Dječjeg kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]Organizatori predstave poklanjaju 2x1 ulaznicu za predstavu. U komentar upišite "Glumac... je glumac... je glumac" i čekajte izvlačenje dobitnika. Sretno!

Dobitnice: Kristina Malbašić i Jelena Kapraljević[important]


Izdvojeno

Reci što misliš!