Kultura / Kazaliste

Teatar EXIT gostuje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Teatar EXIT gostuje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Teatar EXIT gostuje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

Nagrada za najbolju mušku ulogu na Festivalu glumca, nagrada na Danima satire 2012. samo su prve dvije nagrade koje je osvojio Rakan Rushaidat za predstavu „Ja, tata".

Predstava Teatra Exit rađena prema tekstu B. H. Thorssona u režiji Borisa Kovačevića gostuje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku u četvrtak 13. prosinca s početkom u 20 sati.

JA, TATA! - urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: "Dragi, koje je boje trudnoća?", njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: "Što to danas znači biti tata?" i "Zašto uopće imamo djecu?", ako niste sigurni "Kakav porod želite?" ili "Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?", JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja. Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava je redovito rasprodana gdje god je gostovala, pa požurite po svoje ulaznice na blagajnu Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića. Ulaznice možete kupiti od 9. studenoga po cijeni od samo 50 kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!