Foto ubod / Foto zapažanja

FOTO: Hrvatski rukometaši kod nadbiskupa Srakića

FOTO: Hrvatski rukometaši kod nadbiskupa Srakića

Đakovačko osječki nadbiskup Marin Srakić primio je u Nadbiskupskom dvoru hrvatske rukometne reprezentativce koji se u sklopu priprema za predstojeće Europsko prvenstvo u Srbiji nalaze u Osijeku.

Đakovačko osječki nadbiskup Marin Srakić primio je u Nadbiskupskom dvoru hrvatske rukometne reprezentativce koji se u sklopu priprema za predstojeće Europsko prvenstvo u Srbiji nalaze u Osijeku.

reprezentacija u_djakovu_sibhr_17

Uz blagoslov koji im je udijelio, nadbiskup Srakić čestitao je rukometašima na dosadašnjim rezultatima istaknuvši kako su osvojena odličja znak da im je stalo do toga da našu domovinu u svijetu predstave u pravome svjetlu. Time pokazujete zajedništvo, kazao je nadbiskup Srakić uz želju da nastave biti svjedoci domovine, naroda i svih građana.

reprezentacija u_djakovu_sibhr_06

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vi ste i odgojitelji – pokazujete cijeloj Hrvatskoj kako se postižu rezultati – samo zajedničkim silama, a to je i jamstvo za vaše uspjehe", naglasio je nadbiskup Srakić.

Hrvatski rukometaši nadbiskupu Srakiću poklonili su loptu s potpisima i dres. Osim Nadbiskupskog doma, gdje su kušali vino, rukometaši su razgledali i katedralu.

reprezentacija u_djakovu_sibhr_14

U izjavi za Radio Đakovo Ivano Balić i Igor Vori potvrdili su pozitivno ozračje među reprezentativcima uoči izazova koji ih čeka, a posvjedočio je to i izbornik Slavko Goluža uz napomenu da je prva utakmica ono što trenutačno zaokuplja sve.

reprezentacija u_djakovu_sibhr

reprezentacija u_djakovu_sibhr_02

reprezentacija u_djakovu_sibhr_03

reprezentacija u_djakovu_sibhr_05

reprezentacija u_djakovu_sibhr_07

reprezentacija u_djakovu_sibhr_08

reprezentacija u_djakovu_sibhr_10

reprezentacija u_djakovu_sibhr_11

reprezentacija u_djakovu_sibhr_12

reprezentacija u_djakovu_sibhr_13

reprezentacija u_djakovu_sibhr_15

reprezentacija u_djakovu_sibhr_16

reprezentacija u_djakovu_sibhr_18

reprezentacija u_djakovu_sibhr_19

[span class=camera]POGLEDAJTE: Hrvatska pobjednik Croatia cupa 2012.[/span]

[span class=camera]POGLEDAJTE: Hrvatska - Švedska, Croatia Cup 2012. [/span] [span class=camera]POGLEDAJTE: Nova pobjeda hrvatske reprezentacije[/span] [span class=camera]POGLEDAJTE: Balić & Co u Portanovi![/span]

FOTO: Maja Muškić
Tekst: Radio Đakovo 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!