Foto ubod / Foto zapažanja

FOTO: Alen Islamović u Dardi

FOTO: Alen Islamović u Dardi

Darda, inače samozatajno mjesto s predivnim jezerom Đola, u petak je postalo središte zabave. Naime, 14. rujna s početkom u 22.00 h na ŠRC Đola održao se  koncert Alena Islamovića pod nazivom Kad bih bio Bijelo dugme.

Do posljednjeg trenutka svi su pogledavali u nebo ne očekujući kapljice kiše, ali kada je koncert započeo, mještani Općine Darda, ostali Baranjci i Slavonci, prepustili su se glazbi i zaboravili na sve ostalo. Naravno, osim na ples i zabavu! Islamović je tako uz pratnju i podršku publike pjevao brojne hitove, svoje i Bijelog Dugmeta.

islamovic 03

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I oni nešto mlađi i oni iskusniji, nazovimo ih tako, zajedno su uživali uz stare hitove poput: Ako ima Boga, Napile se ulice, Hajdemo u planine, Đurđevdan, Stara ljubav, Lopov, Motori i mnogi drugi. Islamović iza sebe ima uspješnu karijeru, a uz samostalnu broji i nastupe sa Bijelim Dugmetom, 4 asa i Divljim jagodama.

islamovic 04

Zajedničkim pjevačkim snagama posjetitelji i Islamović tjerali su kišu, ali kada je pala, ona nije mogla otjerati njih. Brojni ljubitelji dobre glazbe i zabave, ističu kako je atmosfera bila odlična, te kako s nestrpljenjem očekuju i druge izvođače u Dardi.

islamovic 05

islamovic 09

islamovic 02

Tekst i foto: Amra Hodžić/SiB.hr
   


Izdvojeno

Reci što misliš!