Događanja / Ostala

22. travnja

AUKOS: Predavanje ''Brendiranje kulturne baštine''

AUKOS: Predavanje ''Brendiranje kulturne baštine''
Davor Javorović/PIXSELL

Muze d.o.o. od svog osnutka djeluju kao kreativni kolektiv koji stvara nezaboravne baštinske doživljaje u Hrvatskoj i inozemstvu

Na AUKOS-u u ponedjeljak, 22. travnja s početkom u 18 sati Meri Vesanović i Lucija Biličić iz Muze d.o.o. za savjetovanje i upravljanje u kulturi i turizmu održat će predavanje ''Brendiranje kulturne baštine''.

Lucija Biličić diplomirala je muzeologiju i upravljanje baštinom te antropologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Timu Muza pridružila se 2021. godine kao projektna menadžerica. Područje njezinog rada uključuje konceptualizacije izložbi, brendiranje te interpretacijsko i strateško planiranje, a do sada je radila na brojnim projektima vezanim uz najrazličitije fenomene kulturne i prirodne baštine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Muze d.o.o. od svog osnutka djeluju kao kreativni kolektiv koji stvara nezaboravne baštinske doživljaje u Hrvatskoj i inozemstvu. One su šest stručnjakinja za baštinu, muzeologiju i interpretaciju baštine, a svoj autorski potpis protkale su kroz više od 150 raznovrsnih projekata u kulturi i turizmu.

Kroz skoro 20 godina uspješnog poslovanja ističu nekoliko projekata: Ekomuzej batana koji je 2016. godine upisan na UNESCO-ovu listu najboljih praksi očuvanja nematerijalne svjetske kulturne baštine, Ivanina kuća bajke koja je 2015. godine ušla u uži izbor za najbolji europski muzej godine (EMYA) te višestruko nagrađivani Muzej bećarca.


Izdvojeno

Reci što misliš!