Događanja / Ostala

7. ožujka

U Poetry caffeu Magis održat će se glazbeno-scenski program ''Žena može''

U Poetry caffeu Magis održat će se glazbeno-scenski program ''Žena može''

Također, podijelit će se ruže prisutnim ženama, a bit će prisutni i poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste večeri poklon bonovima svojih usluga i proizvoda

Kao i svake godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, trinaestu godinu
zaredom održat će se glazbeno-scenski program pod nazivom ''Žena može'', što je projekt u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta ''Živim život bez nasilja''.

Nasilje u obitelji nema svoju dob, zanimanje ili stupanj obrazovanja i prisutno je u svim socijalnim skupinama. Kako bi se to promijenilo, Policijska uprava osječko-baranjska provodi brojne aktivnosti po Nacionalnom preventivnom projektu pod nazivom ''Živim život bez nasilja''. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji, a održat će se u četvrtak, 7. ožujka u 19,30 sati u Poetry caffe Magisu.

Program će činiti sljedeći izvođači:
Bubnjarski band 'RitmOs'
Antonija Pintarići JAZZ (Patrik Podgorelec – klavir)
Vjekoslav Miling SOLO GITARA
Karla Forjan SOUL/POP
Esseker duo (Luka Vranješ – gitara i Igor Ižaković – bisernica)
Društvo pjesnika 'Antun Ivanošić'

Također, podijelit će se ruže prisutnim ženama, a bit će prisutni i poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste večeri poklon bonovima svojih usluga i proizvoda. Ulaz je slobodan!

U organizaciji sudjelovali su Policijska uprava osječko-baranjska, Udruga Lega grad i Poetry caffe Magis. Posebna zahvala ide svim izvođačima koji neumorno sudjeluju na programu 13 godina i dobro došli su novi izvođači koji se uključe u projekt.

Također, zahvaljuju poduzetnicima grada Osijeka i šire koji će darovati sve prisutne žene svojim uslugama i proizvodima, a to su Z studio Višnjevac, Fizionova-specijalizirani centar za kiropraktiku, fizioterapiju i kineziterapiju, Obrt ORATRIX-obrt za jezične usluge i savjetovanje, Studio Respekt boutique prigode uz vintage manire, Obrt za masažu i fizioterapiju ''Pčelica'', Fix and Fit fitness centar (masaža, solarij, infracrvena sauna), Mirna Berend dizajnerica nakita, HUS OSIJEK centar borilačkih sportova fitness i wellnes centar, Osječki taxi, Giftoteka – personalizirani pokloni, Plesni studio Leon te Fatma eko etno seosko imanje Korog.


Izdvojeno

Reci što misliš!