Događanja / Ostala

10. ožujka

Izradite vlastiti prirodni parfem na Chillex SUNDAY radionici

Izradite vlastiti prirodni parfem na Chillex SUNDAY radionici
PR

Uplovite u svijet mirisa i eteričnih ulja te složite personalizirani parfem usklađen s svojom osobnosti

Kuća Biljkinog oca i La La Vanda cosmetics, nakon uspješno odrađene radionice izrade prirodne kozmetike prošlog mjeseca, i ovoga vas mjeseca pozivaju na radionicu, a ovaj puta izrađivat će se prirodni parfemi.

Ove nedjelje, 10. ožujka od 16 sati očekuje vas radionica u prostoriji za druženja nagrađivane tradicijske Kuće Biljkinog oca u mjestu Lug, 15-ak minuta od Osijeka. Uplovite u svijet mirisa i eteričnih ulja te složite personalizirani parfem usklađen s svojom osobnosti. Moći ćete birati između jedne ili više unaprijed odabranih opcija:

  • eau de toilette u spreju 30 ml
  • uljni roll parfem on 10-15 ml
  • kruti parfem 20 ml

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijavite se na poveznici.

O edukatorici

La La Vanda je brend prirodne kozmetike, a njegova začetnica je Dajana Grgić koja je nakon završenih edukacija iz fitoaromaterapije potpuno preokrenula život i posvetila se izradi kozmetičkih proizvoda te izradi biljnih pripravaka. U želji za stvaranjem potpuno čistog, sigurnog kozmetičkog proizvoda koji će biti prikladan ne samo ženskoj, već i muškoj populaciji, kao i ljudima s osjetljivijom i reaktivnom kožom te veganima krenula je u svoj put prema vrhu. Povratne informacije iz okoline bile su odlične te joj je to dalo još dodatnu snagu da nastavi svoj put u pravom smjeru. Dajana koristi isključivo organsku, vegansku sirovinu te je u fazi dobivanja najvišeg stupnja organskog certifikata koji će garantirati i dodatno zapečatiti kvalitetu njenih proizvoda. Zasad je na tržište plasirala 1 unisex set za lice koji se sastoji od tri jednostavna koraka, tj. proizvoda - hidratantni vitaminski serum, hranjiva krema za osjetljivu kožu i uljni serum s prirodnim botox efektom.

Za sva pitanja slobodno pišite na: [email protected].

O Kući Biljkinog oca

Tradicijska je to kuća švapskog tipa nagrađena za najbolju tradicijsku kuću u 2022. godini te srebrnim suncokretom ruralnog turizma u 2023. godini. Iako je tek dvije i pol godine otvorena za turiste, iza nje su, osim navedenih nagrada, i razna medijska pojavljivanja kao rezultat obogaćivanja turističkog sadržaja Baranje i upoznavanja s tradicijom, ali i prirodom. Kuća nije namjenjena isključivo turistima, već je i kroz mnogobrojne radionice tijekom cijele godine te organizaciju evenata, primjerice Dana otvorenih vrata u sklopu Paprikafesta, otvorena i za lokalnu zajednicu.

Više informacija potražite na poveznici, a sva pitanja i prijedloge slobodno pišite na [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!