Događanja / Ostala

14. ožujka

Matej Lovrić predstavit će svoju knjigu ''On'' u Slavonskom Brodu

Matej Lovrić predstavit će svoju knjigu ''On'' u Slavonskom Brodu

Na ovom susretu svjedočit će o svom obraćenju i o Božjoj providnosti koju doživljava u svakodnevici kao prosjak za zajednicu Arka te ispričati dirljive istinite priče o susretima s ljudima na društvenim marginama

U četvrtak, 14. ožujka s početkom u 19,30 sati u prostoru Pastoralnog centra župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu održat će se svjedočanstvo i predstavljanje knjige ''On'' Mateja Lovrića.

Već dugi niz godina Brođanin Matej Lovrić služi u udruzi Arka, zajednici osoba s intelektualnim teškoćama i onih bez njih. Suprug je, otac dvoje djece, a svojim javnim nastupima na evangelizacijskim susretima i na društvenim mrežama svjedoči o Božjim čudesima u svakodnevici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Autor je popularne knjige ''On'' u izdanju Salesiane, u kojoj donosi niz kratkih priča koje govore o ulozi Boga u njegovom životu i o Božjoj prisutnosti u zajednici Arka.

Na ovom susretu svjedočit će o svom obraćenju i o Božjoj providnosti koju doživljava u svakodnevici kao prosjak za zajednicu Arka te ispričati dirljive istinite priče o susretima s ljudima na društvenim marginama.

Ulaz je na događaj besplatan, a bit će moguće i nabaviti knjigu ''On'' po sniženoj cijeni.


Izdvojeno

Reci što misliš!