Događanja / Ostala

31. prosinca

Franz Koch: Doček Nove godine 2024.

Franz Koch: Doček Nove godine 2024.

Glazba na katu bit će balkatone/folk, a u prizemlju puštat će se trash i stari narodnjaci

Pozivaju se svi zainteresirani građani na All Inclusive doček na dva kata u Franz Kochu. Ulaznice se mogu kupiti u navedenom objektu svakog dana od 12 do 23 sata po cijeni od 50 eura za muškarce i 40 eura za žene.

Još su uvijek moguće i rezervacije stolova (uz minimalno šest ulaznica i jedan od odabranih paketa) te rezervacije separea (uz minimalno osam ulaznica i paket pića od 55 eura).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kategorizacija je stolova za rezervaciju sljedeća:

  • 30 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Vigor votka, Pelinkovac, Dewars, Sax gin ili dvije butelje kvalitetnog vina Belje od 0,75 L.
  • 40 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Svarog u boci od 0,7 L, Bombay u boci od 0,7 L, Antique pelin u boci od 0,7 L ili Jack Daniels u boci od 0,7 L.
  • 55 eura – Na stolu će vas čekati jedna boca žestokog pića po izboru: Chivas u boci od 0,7 L, Johhnie Walker Black u boci od 0,7 L, Hendrix u boci od 0,7 L, Grey Goose u boci od 0,7 L, Moet u boci od 0,7 L te Bottega Gold u boci od 0,7 L.

U cijenu ulaznica uključen je open bar i catering by Franz Koch cijelu noć. Glazba na katu bit će balkatone/folk, a u prizemlju puštat će se trash i stari narodnjaci.


Izdvojeno

Reci što misliš!