Događanja / Ostala

2. rujna

Održava se novi sajam Posh Store: Udruga Pobjede poziva na razmjenu rabljenih stvari s velikim srcem

Održava se novi sajam Posh Store: Udruga Pobjede poziva na razmjenu rabljenih stvari s velikim srcem
PR

Iz Udruge Pobjede kažu da će ovaj Posh biti maestralan jer će milijun stvari koje su naši sugrađani i sugrađanke donirali biti izložene s ciljem da nekome drugome uljepšaju dom, izgled i život

Udruga Pobjede (i najbolji pomagači na svijetu, 180 pasa u osječkom Azilu za pse) poziva sve zainteresirane na zadnji ljetni i prvi jesenski Posh Store, sajam rabljenih stvari koji se već tradicionalno održava prve subote u mjesecu, na livadi kod Rondela u Tvrđi!

Iz Udruge Pobjede kažu da će ovaj Posh biti maestralan jer će milijun stvari koje su naši sugrađani i sugrađanke donirali biti izložene s ciljem da nekome drugome uljepšaju dom, izgled i život. S obzirom na to da se mijenja sezona ljeto-jesen, a dobro je ući u novo doba godine bezbrižno, sve stvari koje budu izložene ići će za minimalnu donaciju od jednog eura!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kerovci, kako ih u Udruzi Pobjede od milja zovu, znaju da su novi početci super i poručuju svima da im je stalo da baš svi u jesen uplivaju s nečim novim, čime su istovremeno razveselili sebe, ali i pomogli radu najljepšeg Azila na svijetu u kojemu psi, zahvaljujući donacijama građana i građanki (između ostalih, i skupljenih na ovim sajmovima rabljenih stvari) imaju u svojim boksevima bazene, posebnu hranu, redovne šetnje, socijalizaciju i odlaske kod veterinara.

Osim toga, Udruga Pobjede zalaže se i radi na poticanju suosjećajnosti prema planetu Zemlji i svim njenim stanovnicima i stanovnicama, recikliranjem te ponovnom upotrebom i prenamijenom stvari, kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš i brinuli o našem najvećem, zajedničkom domu.

Udruga Pobjede godinama najveći dio sredstava za rad skuplja iz donacija, a rezultati su itekako vidljivi u samom skloništu, što potvrđuje preko 360 udomljenih kerovaca koji sretni odlaze iz Azila u svoje domove.

Osim dolaskom na Posh, ove subote, 2. rujna od 10 do 13 sati, možete doći bilo kojim danom od 10 do 18 sati u sklonište i sami se uvjeriti u rečeno, a tko zna – možda se i vi zarazite volontiranjem ili pak odete kući bogatiji za četiri šape i rep koji će veselo mahati svaki puta kada vas vidi.


Izdvojeno

Reci što misliš!