Događanja / Ostala

24. kolovoza do 1. rujna

Udruga Kreaktiva uskoro započinje s provedbom novog projekta za mlade

Udruga Kreaktiva uskoro započinje s provedbom novog projekta za mlade
PR

Osnovni je cilj projekta razvijanje emocionalne inteligencije i izgradnja značajnih veza među sudionicima kroz suradnička iskustva na otvorenom

Od 24. kolovoza do 1. rujna Udruga za razvoj zajednice KREAKTIVA provodi niz aktivnosti u sklopu Erasmus+ projekta „Walk the Talk“. Grad Osijek i lokacije u OBŽ posjetit će 40 sudionika iz Španjolske, Italije, Bugarske, Sjeverne Makedonije i otoka Sint Maarten (Karibi). Uz njih sudjelovat će sudionici iz naše županije i Osijeka.

U projekt integrirali su i mnogo mladih ljudi sa zdravstvenim, socijalnim i financijskim poteškoćama, pripadnike manjina, čime značajno doprinose i kvaliteti života upravo te često vrlo zapostavljene skupine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Planirane aktivnosti imaju na adresi S. Radića 6 (ulaz iz Adamovićeve). Osnovni je cilj projekta razvijanje emocionalne inteligencije i izgradnja značajnih veza među sudionicima kroz suradnička iskustva na otvorenom. Mladi će stjecati i razvijati svoje vještine koje promovira EU poput međuljudskih vještina, kontakta s drugima, kulturne osviještenosti i izražavanja te digitalne kompetencije.


Izdvojeno

Reci što misliš!