Događanja / Ostala

26. kolovoza

Otkrijte skrovita mjesta Općine Bilje na besplatnoj istraživačkoj turističkoj ruti

Otkrijte skrovita mjesta Općine Bilje na besplatnoj istraživačkoj turističkoj ruti
Ivica Benić/SiB.hr

Riječ je o pješačkoj turističkoj ruti, uz stručno vodstvo, na kojoj će se istraživati manje poznati lokaliteti i znamenitosti Bilja poput starog mlina i mlinskog skladišta

Turistička zajednica Općine Bilje-Kopački rit poziva sve zainteresirane da se pridruže ciklusu istraživačkih turističkih ruta pod nazivom ''Skrovita mjesta Općine Bilje''.

Prva ruta odvija se u subotu, 26. kolovoza u naselju Bilje. Riječ je o pješačkoj turističkoj ruti, uz stručno vodstvo, na kojoj će se istraživati manje poznati lokaliteti i znamenitosti Bilja poput starog mlina i mlinskog skladišta, zatim upoznati nekoliko zanimljivih dvorišta i njihove stanovnike, pa i one životinjske na OPG farmi Duša Baranje, uz nezaobilazne eno-gastro i kulturne poslastice poput tradicionalne glazbe u izvedbi Folklornog ansambla Bilje ili stihova pjesnikinje Mirjane Drenjančević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Polazak je u 10 sati na staroj Dravi (kod natpisa BILJE) u subotu, 26. kolovoza. Ruta traje dva sata. Prijave s podatcima (ime, prezime, telefon) šalju se na [email protected]. Sudjelovanje je besplatno, no požurite s prijavom jer broj je mjesta ograničen.


Izdvojeno

Reci što misliš!