Događanja / Ostala

18. do 20. kolovoza

Našice: 10. humanitarna manifestacija ''Mali grad velikog srca''

Našice: 10. humanitarna manifestacija ''Mali grad velikog srca''

Ponovno će mnogobrojne udruge, pojedinci i organizacije svojim sudjelovanjem na aktivnostima ove humanitarne manifestacije podržati rad udruge Dar dobrote

Desetu godinu zaredom u Našicama bit će održana humanitarna manifestacija koja profilira ovaj grad kao „mali grad velikog srca“. Jubilarna 10. humanitarna manifestacija „Mali grad velikog srca“ održat će se od 18. do 20. kolovoza.

Program će započeti u petak u 20 sati kada će u Posjetiteljskom centru Našice za širu javnost biti predstavljen novi projekt Humanitarne udruge Dar dobrote pod nazivom Centar dobrote. Središnja večer manifestacije bit će u subotu kada će od 18 sati početi različite aktivnosti suradničkih udruga manifestacije uz nezaobilaznu humanitarnu gastro ponudu. Za najmlađe će biti osiguran zabavni program koji uključuje radionice u organizaciji Udruge mladih INFO, a ponovno će biti i nastup mađioničara Saše Gerbera, kao i tobogan na napuhavanje. Od 21 sat započet će koncert Borisa Novkovića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju prijepodne program se nastavlja humanitarnom utrkom „Petica za socku“ u organizaciji Udruge rekreativnog trčanja „Nexe team“ na kojoj će trkači ponovno moći pokazati kako su uvijek spremni odazvati se na poziv dobra. Utrka će biti na pet km te će se održati u Velikom parku u Našicama, a prijave se bilježe uplatom donacije od 10 eura na račun Humanitarne udruge Dar dobrote. Prijave su moguće i na sam dan utrke na ulazu u našički Veliki park. Manifestacija će završiti u nedjelju navečer koncertom duhovne glazbe i nastupom grupe Amorose s početkom u 20 sati.

Ponovno će mnogobrojne udruge, pojedinci i organizacije svojim sudjelovanjem na aktivnostima ove humanitarne manifestacije podržati rad udruge Dar dobrote. Tako i ove godine na manifestaciji sudjeluju Moto klub Racing Našice, Društvo Naša Djeca Našice, Zajednica žena Katarina Zrinski Našice, Gastronomska udruga Našice, Liga protiv raka Mimoza Đurđenovac, Udruga starih športova Slavonac, Udruga žena Lila, Udruga žena Našičko Novo selo, Lovni ured Našice i drugi.

Humanitarna manifestacija „Mali grad velikog srca“ održava se kao i dosadašnjih godina uz sponzorstvo Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica. Sva sredstva prikupljena ovom manifestacijom podržat će projekte Humanitarne udruge Dar dobrote - Socijalna samoposluge Našice i Centar dobrote.


Izdvojeno

Reci što misliš!