Događanja / Ostala

28. kolovoza do 1. rujna

PRONI Centar nudi mladima besplatne radionice za osobni razvoj

PRONI Centar nudi mladima besplatne radionice za osobni razvoj

Teme su koje će se obrađivati u sklopu Male škole samoprocjena i osobne vrijednosti, komunikacijske vještine, timski rad, sukobi i suradnja, prezentacijske vještine i javni nastup, proaktivnost te moj odnos s prirodom

Mladi i ove godine imaju priliku besplatno učiti i raditi na svom osobnom razvoju kroz radionice nazvane Mala škola životnih vještina koju već niz godina provodi PRONI Centar (Info-centar za mlade Osijek).

Mala škola životnih vještina sastoji se od pet poludnevnih radionica, a namijenjena je svim mladima, od 15 do 30 godina, koji se žele osnažiti te unaprijediti svoje socijalne vještine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionice će se održati od ponedjeljka, 28. kolovoza do 1. rujna u prostoru Info-centra za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15).

Teme su koje će se obrađivati u sklopu Male škole samoprocjena i osobne vrijednosti, komunikacijske vještine, timski rad, sukobi i suradnja, prezentacijske vještine i javni nastup, proaktivnost te moj odnos s prirodom.

Prijaviti se možete do petka, 25. kolovoza u podne putem poveznice. Prijavom se obvezuješ sudjelovati na svih pet dana radionice.

Ova aktivnost provodi se u partnerstvu s udrugom ISKRA Waldorfska inicijativa, a uz financijsku podršku Grada Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!