Događanja / Ostala

29. i 30. srpnja

Na dva dana Šljivoševci postaju prava mala ljetna oaza

Na dva dana Šljivoševci postaju prava mala ljetna oaza

DJ će marljivo pratiti cijeli program i neće odmarati do ranih jutarnjih sati - sve dok i najizdržljiviji ne odustanu

Udruga Event Team iz Šljivoševaca i ove godine organizira Šljivoševačke ljetne večeri koje će se održati 29. i 30. srpnja. Ljetne večeri nastavljaju se u istom tonu kao i prošle godine - druženje pod zvjezdanim nebom uz koktele i najfiniju hranu, uz zvuke ljetnih hitova i puno zabave za sve posjetitelje.

Zagarantiran smijeh donosi nastup Srđana Dinčića i njegov stand-up specijal "U procesu". Srđan će nas u ovom specijalu provesti kroz svoje životne situacije uz svoj prilično specifičan pogled na svijet. Svima nam se dogodilo - uglavnom se nismo nasmijali. Možda je vrijeme da sve probleme pogledamo na drugačiji način, a možda samo trebamo dolaziti na stand-up nastupe kako bi nam duhovita perspektiva prešla u naviku!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastup Srđana Dinčića rezerviran je za subotu, 29. srpnja u 21 sat, a gastro ponuda i štandovi Vas očekuju već od 18 sati!

DJ će marljivo pratiti cijeli program i neće odmarati do ranih jutarnjih sati - sve dok i najizdržljiviji ne odustanu!

Za gastro ponudu će se, kao i prošle godine, pobrinuti lokalne udruge i OPG-ovi, a dobri duh Šljivoševaca, mačak Dalibor, će ove godine svoju ponudu upotpuniti novim proizvodima. Za najmlađe je osiguran napuhanac, a sigurni smo da će se razveseliti i ostatku sadržaja!


Izdvojeno

Reci što misliš!