Događanja / Istaknuta

15. i 16. svibnja

Kulturni centar Osijek: Dvije izvedbe predstave ''Stilske vježbe'' u novom ruhu

Kulturni centar Osijek: Dvije izvedbe predstave ''Stilske vježbe'' u novom ruhu
PR

Naizgled banalna zgoda koja se dogodila u (osječkom) tramvaju br. 1 prepričana na, ako ne baš izvornih 99, onda barem na jako mnogo načina

Predstava ''Stilske vježbe'' nastala u režiji Vlaste Ramljak, produkciji Kulturnog centra Osijek te u izvedbi glumaca Selene Andrić i Dominika Karaule na rasporedu je Kulturnog centra Osijek u srijedu, 15. i u četvrtak, 16. svibnja s početkom u 20 sati. 

Predstava je aktualna, koliko su (uvijek) aktualne ''Stilske vježbe'' kao književni i dramski predložak, moderna koliko su je takvom napravile nove generacije (osječkih) glumaca, osječka koliko i osječki tramvaj te zanimljiva koliko i svevremenski tekst Raymonda Queneaua koji u kazalište, gotovo magnetskom privlačnošću, priziva publiku kroz gotovo šezdeset dugih godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naizgled banalna zgoda koja se dogodila u (osječkom) tramvaju br. 1 prepričana na, ako ne baš izvornih 99, onda barem na jako mnogo načina, kultni tekst francuskog književnika Raymonda Queneaua, lingvističko-poetske akrobacije osječkih glumaca Selene Andrić i Dominika Karaule... I čak dvije nove prilike za pogledati navedenu predstavu.

Ulaznice po cijeni od sedam eura mogu se kupiti na Porti Kulturnog centra od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata.


Izdvojeno

Reci što misliš!