Događanja / Istaknuta

9. svibnja

Kultna komedija ''Pračovjek'' stiže u čepinski Centar za kulturu

Kultna komedija ''Pračovjek'' stiže u čepinski Centar za kulturu
PR

Ova komedija ponudit će odgovore na neka pitanja vezana uz ljubavne odnose, ali možda i postaviti nova na koja ćemo odgovore tražiti u interakciji glumca s publikom

Kazališna se scena u Čepinu razvija i nakon brojnih rasprodanih dvorana ove sezone stiže nam najveći kazališni humoristični hit godine – kultni ''Pračovjek'' u izvedbi sjajnog Peđe Gvozdića.

Predstava će se održati u četvrtak, 9. svibnja u čepinskom Centru za kulturu. U pitanju je najdugovječniji one man show Broadwaya i Las Vegasa. Njegov je tekst preveden na 25 jezika i izvodi se u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava je to autora Roba Beckera koja publiku diljem svijeta nasmijava već više od tri desetljeća. Kako je ''Pračovjeka'' opisao sam Peđa Gvozdić, riječ je o komediji autora Roba Beckera koja govori o muško-ženskim odnosima, onim stereotipnim, no ipak istinskim razlikama među spolovima te o ljubavi, razumijevanju i nerazumijevanju.

Ova komedija ponudit će odgovore na neka pitanja vezana uz ljubavne odnose, ali možda i postaviti nova na koja ćemo odgovore tražiti u interakciji glumca s publikom. Smijeh, zabava i odličan osjećaj ono je što publika sa sobom garantirano nosi nakon ''Pračovjeka''.

Ulaznice su u prodaji na poveznici, u Caffe baru Onyx te na Tisku Supernove Osijek. Rezervacije su moguće pozivom na broj mobitela 091 767 90 49.


Izdvojeno

Reci što misliš!