Događanja / Istaknuta

22., 25. i 26. travnja

U kinu Urania očekuju vas dvije besplatne filmske projekcije i kviz

U kinu Urania očekuju vas dvije besplatne filmske projekcije i kviz
PR

Ulaz na obje projekcije i na kviz besplatan je za sve gledatelje, a cjelokupni je program sufinanciran sredstvima Europske unije

Kino Urania nastavlja s filmskim projekcijama u sklopu ciklusa Cool Tour Mađarska koje provodi kao dio programa Cinema4YOU(th).

U ponedjeljak, 22. travnja s početkom u 17,45 sati u kinu Urania pogledajte SF komediju ''Zanox'' redatelja Gábora Bene Baranyija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film govori o Misiju koji, kao rezultat eksperimenta s drogom, može putovati kroz vrijeme, ali samo ako pije posebno domaće piće…

U četvrtak, 25. travnja s početkom u 18,15 sati na rasporedu je biografska drama redatelja Sándora Csome ''Heights and Depths''.

Hilda je prisiljena bespomoćno pratiti tragičnu smrt svog supruga, planinara Zsolta Erössa. Kao njegova nasljednica, Hilda se pokušava nositi s očekivanjima javnosti. Treba joj vremena da sama sebi prizna da joj je potrebna pomoć u suočavanju s tragedijom.

3. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz održat će se u Kino klubu kina Urania u petak, 26. travnja s početkom u 19 sati.

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca, a za sudjelovanje su potrebne prijave mailom na adresu [email protected].

Sudjelovati je moguće pojedinačno i u timu.

Cinema4YOU(th) je projekt nastao u sklopu programa ''Collaborate to Innovate'' koji provodi međunarodna mreža kina za promociju europskog filma Europa Cinemas, uz potporu potprograma MEDIA Kreativne Europe. Nositelji su projekta četiri kina – naše kino Urania, dva kina iz Mađarske (Tisza Mozi i Béke és Uránia Art Mozi) te Kino Úsmev iz Slovačke.

Ulaz na obje projekcije i na kviz besplatan je za sve gledatelje, a cjelokupni je program sufinanciran sredstvima Europske unije.


Izdvojeno

Reci što misliš!