Događanja / Istaknuta

10. svibnja

U Dvoranu Jug 2 dolaze glumci iz kultne serije ''Zauvijek susjedi'' s novom predstavom

U Dvoranu Jug 2 dolaze glumci iz kultne serije ''Zauvijek susjedi'' s novom predstavom
PR

Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek

U petak, 10. svibnja s početkom u 20 sati u Dvorani Jug 2 u Osijeku, u goste nam ponovno stiže Kerekesh teatar, ali ovoga puta u malo drugačijem sastavu, izvedbom predstave ''Susjedi''.

Nakon televizijskog ekrana, najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguću misiju, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost, tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih ''boljih polovica''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, a u predstavi igraju on, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda. Ulaznice su dostupne na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!