Događanja / Istaknuta

27. travnja

GŠD Valpovo: 10. smotra amaterskog plesa i likovnih radova ''Veseli ritam pokreta''

GŠD Valpovo: 10. smotra amaterskog plesa i likovnih radova ''Veseli ritam pokreta''
PR

Iz godine u godinu privlači sve veći broj sudionika te je već odavno izašla iz okvira slavonskih županija i dosegla državnu razinu, a od prošle godine i međunarodnu, s obzirom na to da su likovni radovi pristigli i iz susjedne Bosne i Hercegovine

Mažoretkinje grada Valpova, u suradnji s Osnovnom školom Ladimirevci, a pod pokroviteljstvom Grada Valpova, Turističke zajednice Grada Valpova i Osječko-baranjske županije već desetu godinu zaredom organiziraju smotru amaterskog plesa i likovnih radova ''Veseli ritam pokreta'' povodom obilježavanja Međunarodnog dana plesa.

Plesna smotra revijalnog je karaktera, a program obuhvaća izvedbu plesnih točki u kategorijama mažoret plesa, kreativnog plesa i ''duet dancea'', dok će se u likovnom dijelu odabrati i nagraditi najuspješniji radovi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jubilarni deseti "Veseli ritam pokreta" održat će se u subotu, 27. travnja u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Valpovu, Ulica dr. Franje Tuđmana 4, s početkom u 10 sati. Tema 10. izdanja koja je ujedno i motiv likovnog natječaja je "Ples boja i ritma".

Smotra je namijenjena djeci vrtićke dobi, učenicima od 1. do 8. razreda osnovnih škola Republike Hrvatske i šire, kao i članovima plesnih udruga. Iz godine u godinu privlači sve veći broj sudionika te je već odavno izašla iz okvira slavonskih županija i dosegla državnu razinu, a od prošle godine i međunarodnu, s obzirom na to da su likovni radovi pristigli i iz susjedne Bosne i Hercegovine. Za vrijeme pandemije koronavirusa održana je u virtualnom obliku.

Više informacija, kao i prijavnicu za plesnu smotru i podatke za prijavu na likovni natječaj, zainteresirani mogu pronaći na stranici Smotre te upitom na e-mail [email protected].

Prijave za sudjelovanje na 10. smotri amaterskog plesa i likovnih radova "Veseli ritam pokreta" šalju se najkasnije do 19. travnja. Smotra će biti otvorena za javnost te se pozivaju svi zainteresirani na to da dođu podržati plesače i likovnjake u što većem broju.


Izdvojeno

Reci što misliš!