Događanja / Istaknuta

29. svibnja

Anđelka Prpić progovorit će o razvodu u novoj monodrami u kinu Urania

Anđelka Prpić progovorit će o razvodu u novoj monodrami u kinu Urania

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti koja istovremeno izaziva smijeh, ali i pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda

''Šta me OPET snađe'' nova je monodrama glumice Anđelke Stević Žugić o vječno aktualnoj temi razvoda koju će premijerno izvesti 29. svibnja u kinu Urania.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević u svojim je kasnim 30-ima te kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava stvoriti novi život i sebe, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene i njenih vrtloga u glavi.

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti koja istovremeno izaziva smijeh, ali i pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmiju u lice izazovima i kažu: ''Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!''.

Autorsko-producentski tim već je provjerena ekipa izuzetnih profesionalaca. Autor je teksta Nebojša Romčević, režiju potpisuje Petar Jovanović, a glazbu Aleksandar Saša Lokner.

Karte po cijeni od 25 eura bit će u prodaji od 8. travnja u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.


Izdvojeno

Reci što misliš!