Događanja / Istaknuta

6. travnja

Kreativni kolektiv Golo oko organizira novu gOSbu u Tvrđi

Kreativni kolektiv Golo oko organizira novu gOSbu u Tvrđi

Pored standardnih pića, u ponudi će biti off the map vina iz Slavonije i Baranje u režiji poznate osječke ugostiteljice i (uskoro) sommelierke Dee Dumančić

Subota, 6. travnja u Osijek donosi gOSbu – novi gastro event u formatu fun-dining pop up-a. U ovom izdanju gOSbe kuhaju Tihomir Krklec - Afrika (Masterchef 2022) i Marko Domgjoni - Trut (Hook & Cook i Hangry Taco).

Afrika & Trut kreativno će interpretirati tradicionalnu slavonsko-baranjsku kuhinju, i to u pet sljedova. Pored standardnih pića, u ponudi će biti off the map vina iz Slavonije i Baranje u režiji poznate osječke ugostiteljice i (uskoro) sommelierke Dee Dumančić (Caffe bar Trica).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ambijent će ispunjavati eklektičan miks poznatih hitova i iznenađujućih žanrova. Casual izložba ''Strast na stranu'' spojit će radove akademskih i street umjetnika. Izlažu Ana Petrović, Marin Meković, Antonija Magdić, Mario Skender Sob, Leo Pavlović, Mihaela Podboj i Vlatka Škoro.

Iza koncepta i organizacije stoji Kolektiv Golo oko koji predvode Aleksandra ŽivkovićJosipa Stojanović.

Event će podržati Turistička zajednica grada Osijeka, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, kao i Ugostiteljsko-turistička škola Osijek.

Događanje će se održati u Galeriji Waldinger, Fakultetska 7 (Tvrđa), Osijek u subotu, 6. travnja od 20 sati. Njegova je cijena 45 eura, a ulaznice se mogu nabaviti na 0916067980 ili [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!